Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Струма и пръстена
Струма и пръстена
Здравейте на всички.Вече съм отпуска и тъй като жената с детето което пее в детска група Бон-Бон заминаха в Бургас на фестивала реших да избягам за един ден на Струма с верни другаре.Паркирахме се веднага преди Вуковския мост на едни чудни полянки.Таман тествах новата палатка ама малко се разочаровах от нея даваха я за двама души пък вътре едвам се събрах аз дето не съм гигант ама нейсе.Положението там на огин.Коли бусове палатки Шабан Шаулич и други фолк певци.Риболова много слаб поради къпещи се давещи и.тн другари.Мряната кълвеше много слабо и само на зеленка на бял нищо.Към 19.00 часа си викам я да взема една баня в реката и да посядаме лекинко на трапезата.Сапунисвайки дългата си грива гледам нещо блещука под краката ми наведох се и що да видя масивен златен мъжки пръстен.Ей рекох си и бай Мангал да уцели от тотото.Вечерта сядайки на трапезата расъждавайки за житейските несгоди рекох абе я да попитаме колегите до нас да не би пък тоз пръстен да е техен че ги гледаме цял ден как нещо ровичкат по дъното.Даже си говорихе с моя приятел че сигурно търсят речни миди.Питахме и дааа пръстена на един от техните хора.Кюстендилските колеги веднага отърчаха до Бобошево да вземат винце и мезе да почерпят.Общо взето риболова прерасна във делова вечеря.Това е от мен.Риба хванахме за по тиган но поне зарадвахме колегата заради пръстена.Единственно от целия излет ме ядосаха някакви глупаци които пристигнаха към 22.00 веднага надуха музика и към 04.00 сутринта дойдоха с брадви и фенери да сечат клони от дърветата до нас без да се съобразяват със нищо.Независимо че имаше забележки се едно говориш на гората.При положение че ние бяхме 5 мъже колегите от Кюстендил 6-7 човека големи хора с малки деца които спят а ония 2.3 не се трогват.Доре че има хора със здрави нерви.Само да помоля някой да качи от Снимка малко фото албума е Струма и пръстена на...от 01л08л2009.Ник ded12.Успехи
Тоз, който падне в бой той не умира.
Re: Струма и пръстена

...хаосът се намира в най-голямо изобилие там, където някой се стреми да въведе ред.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
И хаосът винаги надмогва реда, защото е по-добър организатор.
браво ,има все още честни хора на тоя свят,имах един подобен случаи,..отидох на козлодуи за риба ,взех една болонеза и кепчето,и няколко други работи,минаваше се през едни храсти ,по путя съм изпуснал кепа,след малко един добър човек ми го донесе,така и не му разбрах името,тои много бързо изчезна,ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на такива хора
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Поздравление за постъпката човече..Бъди жив и здрав! 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...

Хората цял живот една златна рибка не могат да хванат,а някои си вади от реката пръстен след пръстен
за постъпката
Пожелавам ти някой ден да си хванеш твоятя си златна рибка 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Евала за жеста друже
това е истинското,нека четат и учат тези които би си го сложили право в джоба 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Много се радвам че познавам такъв човек,
наздраве