Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

студио Х
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
студио Х
Имах в подписа ми една малка снимчица на щеката ми с която ловя,та значи тази снимчица изчезна,остана само надпис изображение.Скромна снимчица,не билбордове,като на някои колеги-само давам пример,не се заяждам.
Може ли някой да ми отговори какво стана с нея.Влизам в личният си профил и я цъкам пак и ми излиза за някаква грешка.Как е станала тази грешка,та тази невинна снимка изчезна,като си стоеше доста време
Може ли някой да ми отговори какво стана с нея.Влизам в личният си профил и я цъкам пак и ми излиза за някаква грешка.Как е станала тази грешка,та тази невинна снимка изчезна,като си стоеше доста време

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: студио Х
Къде ти се е хоствала?butnik написа:Имах в подписа ми една малка снимчица на щеката ми с която ловя,та значи тази снимчица изчезна,остана само надпис изображение.Скромна снимчица,не билбордове,като на някои колеги-само давам пример,не се заяждам.

Може там да е проблема.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Това има ли връзка със снимката,защото сайта нещо не е наред в момента.www.gallery2.deephorizon.net
сайта е на колега от форума
сайта е на колега от форума
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Това е причината на 100 % 

- barutchiata ©
- Администратор
Батка, проблема не е в нашия телевизор
гаранция!

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ясно,ще я кача в друг сайт и оттам ще си я постна.Имам молба,имах една мног готина програма за размер на снимките,беше нещо resize и не знам ти какво,а в download искат пари вече,може ли някой да ми даде линк имам качена една пикаса,но нямам идея дали става с нея.PS качих я ,тя пък даже си отговаряше на размер.Благодаря ви за помощта.barutchiata написа:Батка, проблема не е в нашия телевизоргаранция!