Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

голям Беглик-красиво и пусто откъм риба...
голям Беглик-красиво и пусто откъм риба...
...прибрах се вчера от Васил Коларов или така наречения голям Беглик,хич да не е изкарахме там три дни.Едвам намерих удобно място за лагер.Събрахме се голяма групичка и ако не хванахме риба,поне изкарахме чудесно...все се надявах тоя път да стане чудо.Няма да пускам снимки на колегите поради известни съображения,но пък ще ви представя излета през окото на фотоапарата...
пристигнах и бързах преди всичко да оправя и наредя такъмите

и докато свалях останалият багаж,пазача бдеше някой да не докосне въдичарските ми пособия

в крайна сметка изпънахме общо десетина пръчки,основно на пружина след обилна захранка,преднят ден цял следобяд бърках качамаци,варих жито и т.н.,гласих монтажи...
и зачакахме...но пълно безмълвие

нищо де,като няма риба гладни ли ще стоим,има пържолки

поне дръвца събрахме,да осигурим жарта за пържолките

с надежда и бира в ръка се услушвахме и оглеждахме хоризонта,белким си излъже нещо да клъвне

е да ама не...за дните там на пружините нищо не се обади,само на дънните една перка и два костура...и все пак си тръгнахме доволни.
Вече долу в равнината спрях при една рекичка да поохладя кучето ,че нещо се умърлуши и той милия като легна във водата не можеш да го изкараш.Ей такава...
снимките са вече от телефона,че апарата остана в багажа...в джипа

докато кучето се къпеше,аз огледах наоколо и видях че гъмжи от риба...като видях и вече бях решил,ще пробвам за час поне...
извадих "катаната" и като самурай се стрелнах срещу мрените...

имах и червей и захранка останала от горе...затова не се подвоумих и метнах набързо...
ето тук

резултата не закъсня

за половин час толкова

не ми се тръгваше,но ...време беше...виж кво нещо е когато си тръгнал с истински хъс за риба ,няма начин да не хванеш...и без тези цаца ама риба,риба ама цаца

пристигнах и бързах преди всичко да оправя и наредя такъмите

и докато свалях останалият багаж,пазача бдеше някой да не докосне въдичарските ми пособия

в крайна сметка изпънахме общо десетина пръчки,основно на пружина след обилна захранка,преднят ден цял следобяд бърках качамаци,варих жито и т.н.,гласих монтажи...
и зачакахме...но пълно безмълвие

нищо де,като няма риба гладни ли ще стоим,има пържолки

поне дръвца събрахме,да осигурим жарта за пържолките

с надежда и бира в ръка се услушвахме и оглеждахме хоризонта,белким си излъже нещо да клъвне

е да ама не...за дните там на пружините нищо не се обади,само на дънните една перка и два костура...и все пак си тръгнахме доволни.
Вече долу в равнината спрях при една рекичка да поохладя кучето ,че нещо се умърлуши и той милия като легна във водата не можеш да го изкараш.Ей такава...
снимките са вече от телефона,че апарата остана в багажа...в джипа

докато кучето се къпеше,аз огледах наоколо и видях че гъмжи от риба...като видях и вече бях решил,ще пробвам за час поне...
извадих "катаната" и като самурай се стрелнах срещу мрените...

имах и червей и захранка останала от горе...затова не се подвоумих и метнах набързо...
ето тук

резултата не закъсня

за половин час толкова

не ми се тръгваше,но ...време беше...виж кво нещо е когато си тръгнал с истински хъс за риба ,няма начин да не хванеш...и без тези цаца ама риба,риба ама цаца

Последно промяна от bubo на Нед Авг 02, 2009 10:04 pm, променено общо 1 път.
Re: голям Беглик-красиво и пусто откъм риба...
Риба може да няма но си сте прекарали хубаво .Хубаво куче .
- Rapala_Team
- разбира нещата
и аз имам такова куче ,,,,,,,, трябва това да е Кавказка овчарка 

CARP FISHING 

-
- научил се да хвърля
важното е че си прекарал супер сред красивата природа на България
Красота и релакс на прохлада в тия жеги
.

Никога на колене пред когото и да е.
Уникална природа,предполагам въпреки слабия риболов сте си изкарали супер 

да прав си...като дете съм идвал тук,бъкаше от риба...същата история и с яз.батак,яз широка поляна,яз.тополница...абе карай ги наред и няма да сбъркашЦербер написа:За съжаление твойте съграждани му разказаха играта на тоя язовир ! Иначе поне си направил добра почивка !
-
- сериозен играч
Еххх Любо,Родопите са красота неземна и това че не сте хванали риба е можеби най малкия проблем!Поздрави! 

и аз във вторник се занасам за 3-4 дена , при едни приятели , голяма красота било , ма много навалица имало 

прав си колега,хареса им на пичовете...аз не те познах ама ти май ме познаваш,другите проблеми ги решихмеyzyna написа:Еххх Любо,Родопите са красота неземна и това че не сте хванали риба е можеби най малкия проблем!Поздрави!

Риба,малко или много няма никакво значение за мене!По е важен релакса сред природата и готината компания

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
-
- и господ не е толокова добър
Винаги е хубаво сред преодата. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ами тогава да ходим сред природата без въдици,що да ги взимаме,та нали и без тях природата ще е също толкова красива.......Четейки постовете на колегите,все едно и също.........а то е-РИБА НЯМА.
Всички водоеми са опропастени,обезрибени и сигурно няма виновни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
После се успокояваме един друг-нали релаксира..........е да,да,ама,НЕ..........остава горчилка в рибарското сърце-все пак се плащат билети на някои институции,да пазят от бракониери,да зарибяват,да ама на тях не им пука.........нали другата година пак,ще си платиш прилежно риболовното билетче и т. н.........
Всички водоеми са опропастени,обезрибени и сигурно няма виновни!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
После се успокояваме един друг-нали релаксира..........е да,да,ама,НЕ..........остава горчилка в рибарското сърце-все пак се плащат билети на някои институции,да пазят от бракониери,да зарибяват,да ама на тях не им пука.........нали другата година пак,ще си платиш прилежно риболовното билетче и т. н.........

валатът не най-лошото нещо на света
Много Добре казаноsnegk написа:Винаги е хубаво сред преодата.

много си прав приятелю...беше време когато на костур и червеноперка се мръщеха хората,а сега за тях ходим и тях ги няма...Цербер написа:После се успокояваме един друг-нали релаксира..........е да,да,ама,НЕ..........остава горчилка в рибарското сърце-все пак се плащат билети на някои институции,да пазят от бракониери,да зарибяват,да ама на тях не им пука.........нали другата година пак,ще си платиш прилежно риболовното билетче и т. н.........
че няма да станем туристи няма...но в този район специално са много язовирите и кажи ми как да ги опазят,не става...няма техническата възможност за това.Относно зарибяването...ами пак нашенска работа,знаете как стават нещата.В крайна сметка да спрем да ходим ли?