Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

яз.бутан
Модератор: Кърцата
яз.бутан
можели малко инфо
-
- ще става разбирач
Re: яз.бутан
Не може !
Незнам дали ще ти помогна много колега , доколкото знам от доста години (аз ходя от 10 ) си е се на ДИДО и компания
и си е все платено , на кило , ако имаш кинти и не те бърка , оди си джиткай ше си напраиш кеф !
, но пресно инфо нямам ! 

-
- ще става разбирач
Тъй,сега за Бутан-малко е рисковано да се отиде дотам в тоя дъжд и кал в момента.Иначе си е както преди...много риба,шаранчета до 2 кила,изключително гъсти,направо го след гол.Рибата се плаща на кило,колко струва не знам,от там риба не съм плащал.Съвета ми е да вземеш един по-здрав фидер,да си направиш петно и гледай сеир.Има и много каракуда,която се разкълва здраво последните дни.Кълве на бял червей и на пуканка,ако работиш правилно с фидера,почва да взема на пропадане буквално.За таранката знам,че е 2 лв килото,като е много едра,излизат екземпляри над кило.И е страшно вкусна,шарана има лек дъх ...Маломерните шаранчета се пускат веднага,по-малките куки са забранени за използване.Хванатата риба също можеш да я пуснеш,но е препоръчително накрая да си платиш някое рибе де .Е,можеш да пробваш и за толстолоб-тапа за щука и на 50 см отдолу пружина с две куки,забити в захранката.Ако имаш късмет,понякога кълват и големи рибета на фидера.Ако сте тарикати и ви позволят,сядате на някоя от хранилките и си правите кефа...С една дума Бутан е язовир за начесване на крастата и изпробване на риболовното оборудване.Броя въдици не е ограничен,но като знам какво кълване става понякога,с повече от една въдица няма смисъл,ако си подходил правилно...