Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Белопопци?
Модератор: sapuna
Белопопци?
Колеги, ходил ли е някой скоро на Белопопци? Как се държи шарана в тия жеги? Аз лично там винаги съм имал голям успех в кофти , от метеорологична гледна точка, дни. Та малко съм скептичен за успеха в тези жеги. Ще съм благодарен на инфо, защото утре смятам да ида да проверя , все пак.
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Re: Белопопци?
До преди около 10 дни, когато бях там..... всичко си беше нормално и си се хващаха доволно . Надявам се и сега да е така, че сега идващия уикенд ще ходя.
Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Задръж един ден, сряда го дават кофти времето 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
В събота - на 1-ви бях там за първи път! Влюбих се в този водоем, честно! Отидох към 2,30 -3,00 ч, в най голямата жега
Целта все пак ми беше и поддържане на тена де
Основната цел! Та тамън забърках захранката и се почна - към 4,00 ч първо 1 каракуда, прилично голяма, повлече крак на многото шаранчета
Двама човека - 8 хванати и извадени и 3-4 откачили се , до 9,00 вечерта
Преживяването ми беше невероятно, стига да не ги нараниш много при ваденето - откачаш си ги от куката и си ги пускаш по-живо по-здраво, да викнат бабите си
Съжалявам че не мога да си сваля снимките от телефона да ви покажа нагледно
Та........риба има в изобилие, та дори и повече
, няма празно, стига с дедо Господ да се спогодиш за метеорологичните условия
Успех, на мен ми хареса , надявам се и на теб да хареса

Та........риба има в изобилие, та дори и повече

Успех, на мен ми хареса , надявам се и на теб да хареса