около Бургас ????

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Re: около Бургас ????

Мнение от YordanDanev »

bokooll написа:Чакаме информация как е.И дано да е успешен и приятен излета.
Супер таранки излизат, но имах съвсем малко време на разположение. По късно ще пусна тема със снимки . :)
Изображениеима ли комат кучета много
morskiq
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от morskiq »

Кво става в Бс е, никой не пише ... Дайте идеи за водоем с шарко за чешене на крастата в окръга...
achkata81
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от achkata81 »

morskiq написа:Кво става в Бс е, никой не пише ... Дайте идеи за водоем с шарко за чешене на крастата в окръга...
На Суходол има риба.Платен е но не е скъп,рибата може да се връща и най-важното шарана не е калиброван,т.е.има и баби.идеален е за чесане на крастата.Ако ми се отвори възможност ще го посетя през седмицата и ще дам прясно инфо, а ако не стане - в неделя . успех на всички и споделяите повече,че от забраната на сам има 5 мнения на кръст.Вчера бях на Новоселци-5 спининга на царевица-резултат 0.Браконерите са оглозгали всичко :smt010 дано на есен влезе някое шаранче в канала.
Аватар
zografa
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zografa »

На Суходол рибата от 1 месец не яде ,незнам защо предполагам от жегите иначе си е там
Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

zografa написа:На Суходол рибата от 1 месец не яде ,незнам защо предполагам от жегите иначе си е там
Свежа информация и от язовира в с. Пирне! Риба има бол, ама не яде! Ако на някой му се лови таранка, дава по малко!
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Колега кой от двата язовира на село Пирне, в гората който е или другия? И ако може малко повече инфо. Благодаря.
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Djack
новобранец
новобранец

Мнение от Djack »

Георги Кръстев написа:Колега кой от двата язовира на село Пирне, в гората който е или другия? И ако може малко повече инфо. Благодаря.
Става въпрос за язовира който е след църквата в дясно, не този в гората! Мисля, че захранихме повече от подобаващо обаче не иска и това е! Миналата седмица шарана играеше като луд на повърхноста, днес беше спокоен и хвърлихме с големи надежди ............. обаче уви! На царевица - нищо! Пипа единствено на бял и торен червей. Извадихме 3 шаранчета общо (за два дена и 7-8 пръчки) , от които едното нямаше и половин кило, а другите - две мааалко повече! Иначе, ако търсиш таранка - има бол! На табелата пише, че има амур и щука, ама си мисля, че е мит!
Поздрави, и наслука!
Акъла в главата идва бавно и болезнено, много е вероятно и да не се появи изобщо, тогава остава само .... болката!
morskiq
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от morskiq »

Приемам всякакви предложения за съвместен шарански риболов в окръга тази и другата седмица без тая сряда :), ако е на ЛС още по-добре :)
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Колега аз на този язоври не мога да отида , собственика Илиян ме изгони от там тази пролет. Бяхме отишли аз братми и patrona86, хващахме и беше много добре но собственика се напи до обяди дойде при нас и взе да ни обижда , че сме били състезатели и не сме били като другите хора ( тоест сме хващали по 50 кила риба и не сме купували). На този човек света му е крив, там крака ми няма да стъпи. Ние си плащаме вход и му изсипваме по една кофа с качествена храна, ползваме кукоизваждачи и той ни обижда че рибата сме я наранявали и умирала.
fishera
новобранец
новобранец

Мнение от fishera »

Да не ти пука щом хващате риба и ви е кеф отивайте там имате риболовен билет и всикчо квото трябва така че :drinkers:
Аватар
YordanDanev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от YordanDanev »

Георги Кръстев написа:Колега аз на този язоври не мога да отида , собственика Илиян ме изгони от там тази пролет. Бяхме отишли аз братми и patrona86, хващахме и беше много добре но собственика се напи до обяди дойде при нас и взе да ни обижда , че сме били състезатели и не сме били като другите хора ( тоест сме хващали по 50 кила риба и не сме купували). На този човек света му е крив, там крака ми няма да стъпи. Ние си плащаме вход и му изсипваме по една кофа с качествена храна, ползваме кукоизваждачи и той ни обижда че рибата сме я наранявали и умирала.
Хич да не ти пука Жоро, тури го на м.... му, язовири много :smt023
Изображениеима ли комат кучета много
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Колеги то си личи колко ми пука :D :D :D . Малко прясно инфо от Цонево , вчера с колегата stront ходихме на цонево до чудните скали , с идеята щекарски риболов, но водораслите които ги има, като пояс по целия язовир просто са образували една рогозка , търсихме по чисти места и намерихме , но бяха много стръмни от към брегове . И така аз ловях на директен 7м. а адаша на директен 6м и фидре, резултата задоволяващ, на фидера излязаха по-едрите платики ( около 300, 400 гр) а на директните бабушки, платики , уклеи всичко това в категорията под 100гр :smt102
Аватар
каридата
учете се от него
учете се от него

Мнение от каридата »

Бравос на Айтослиите.Фидера муе майката.
Ходене му е майката.
Хендмейдър

paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим'' :)
Аватар
Koleff
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Koleff »

Георги Кръстев написа:..... вчера с колегата stront ходихме на цонево до чудните скали ....
каридата написа:Бравос на Айтозлиите.Фидера му е майката.
Понеже няма какво интересно да кажа за излета, че да пускам и нова тема ще кача няколко снимки тук :wink:

Изображение

Изображение

Изображение
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Аватар
toko7
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от toko7 »

Днес на канала на Дебелт доволно излезе таранка и червенопера.Лових на бял,торен и царевица.Снимки не правих защото всеки от Бургас знае за какво става въпрос.Канала е доста обрасъл.Наслука Изображение
toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”