Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Душанци 96 часа пълен релакс
яз.Душанци 96 часа пълен релакс
И дойде най-после дълго чакания момент да посетиме със приятели това райско кътче!Денят започна със чаша хубаво кафе и математически изчисления как да кача внсичкия този багаж,но все пак се получи де
!

Във крайна сметка кацнахме благополучно преди обяд откъм устието на язовира а той ни посрещна със цялата си прелест и красота

За съжаление след гледката на тези красоти се появи и тази неприятна картинка,и се наложи да направиме една хубава оборка на боклука поради простата причина че нямаше къде да си опъне палатка!Много неприятна картинка на фона на тези красоти
.

Последва няколко часово разпъване на целия катун
и естествено по ракийка за добре дошли

Денят мина много бързо сред приготовления и очаквания на предстоящия купон.И така всеки си легна доволно похапнал собственоръчно приготвената скара от моя милост и порядъчно почерпен със добре пазена и отлежала македонска ракийка(чиста и неоптнена до тази вечер
).На другата сутрин утрото ни посрещна заредени със надежди и мечти!Следваше захранване и първи опити да премерим сили със местните рибоци.Да но риболова се оказа доста тегав,докъм десет часа имахме само три средни платики.Като изключиме уклея който кълвеше постоянно със системно подхранване.И така леко позадрямал допивайки си сутрешното кафенце осъзнах че плувката ми я нама,засекох ,но от другата страна нещо не му се излизаше много да подиша въздух.Малко игра на нерви и във кепа полегна един красив малчуган.Някоя и друга снимка и да да бяга да расте

Като изключиме няколко редки платики денят приключи така поне от към риби.

Ден трети ситуацията се повтаряше от предния ден,Редки платики и много укллей.И пак към десет часа плавно натискане последвано от леко позадрямало засичане от моя милост,и в кепа полегна приятела на хулигана от предния ден.Целувка за довиждане и нови срещи
и хайде във водата!

И все пак и ние трябваше да клъвнем по нещо
.

И така леко натъжени от мисълта че ни предстои последният ден от този релакс сред природата приключи и този ден.А колко бързо минаваше времето там
.На другата сутрин ситуацията се оказа съвсем различна от предните дни.Захранихме обилно и се почна гол след гол,почти на всяко мятане имах натискане.Платиката взимаше доста уверено,в ляво от мене Митака пък дърпаше ритмично душански суммрийки пак със обилна захранка
И Илянката се отчете със няколко добри платики и едно късане на шаранче.В крайна сметка резултатите бяха доста добри,малко снимки и много спомени от този четири дневен пълен релакс
Оръжието-Директен 7 метра,основно влакно 0.12,повод 0.10,плувка COLMIK 3 gr,кука номер 14 OWNER!
Наслука и успех на всички

Във крайна сметка кацнахме благополучно преди обяд откъм устието на язовира а той ни посрещна със цялата си прелест и красота

За съжаление след гледката на тези красоти се появи и тази неприятна картинка,и се наложи да направиме една хубава оборка на боклука поради простата причина че нямаше къде да си опъне палатка!Много неприятна картинка на фона на тези красоти

Последва няколко часово разпъване на целия катун

Денят мина много бързо сред приготовления и очаквания на предстоящия купон.И така всеки си легна доволно похапнал собственоръчно приготвената скара от моя милост и порядъчно почерпен със добре пазена и отлежала македонска ракийка(чиста и неоптнена до тази вечер

Като изключиме няколко редки платики денят приключи така поне от към риби.

Ден трети ситуацията се повтаряше от предния ден,Редки платики и много укллей.И пак към десет часа плавно натискане последвано от леко позадрямало засичане от моя милост,и в кепа полегна приятела на хулигана от предния ден.Целувка за довиждане и нови срещи

И все пак и ние трябваше да клъвнем по нещо

И така леко натъжени от мисълта че ни предстои последният ден от този релакс сред природата приключи и този ден.А колко бързо минаваше времето там

Оръжието-Директен 7 метра,основно влакно 0.12,повод 0.10,плувка COLMIK 3 gr,кука номер 14 OWNER!
Наслука и успех на всички

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Re: яз.Душанци 96 часа пълен релакс

И все пак сте имали един прекрасен четиридневен излет с приятели и пийване ,мезета и т.н.,както си му е реда

Браво за успешният улов

-
- вече хвърля и на тежко
Супер изкарване!

-
- ще става разбирач
Страхотен излет
другия път идвам и аз

-
- научил се да хвърля
Супер излет,браво.

Къде без тебе бе Иляне,sote написа:Страхотен излет![]()
![]()
другия път идвам и аз
![]()

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Тази вечер се нагледах на красоти и майсторски споделени репортажи!Поздрави Теди! 

Разбили сте ги платиките,хубав излет и добър риболов 

И да нямаше риба - стига му на човек спокойствието, красивата природа и добрата компания... А щом и риба е имало доволно - от това по-хубаво няма , браво 

Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Природата е уникална,обичам такива местенца
Супер платики и супер релакс 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- научил се да хвърля
Супер излет и много красота 

Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните.
- ninastefanina
- сериозен играч
Страхотнен улов
И аз ще дойда с брат ми Илиян 

I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
Хубав репортаж и приятно изкарване сред красотите на природата.Браво.
TICA FAN
Нямаш ядове и без това разбрах че ловиш повече от негоninastefanina написа:Страхотнен уловИ аз ще дойда с брат ми Илиян