Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На палатка в събота
-
- ще става разбирач
На палатка в събота
Преди няколко дни питах във форума ,къде да отидем на палатка като идеята беше да е по близичко
предвид ,че времето е малко.Да обаче за мое щастие се оказа ,че за пръв път от сума време няма да работя
в събота и по препоръките на колега от форума взехме ,че се стрелнахме към язовир Душанци още в петък.
Тръгнахме към 19 00 часа от София ,малко късничко коет мен лично много ме притесни предвид ,че незнаем
къде отиваме.За първи път го посетихме и си нямахме никаква идея за какво става на въпрос.А за какво стана
на въпрос ,еми минахме стената и веднага в дясно на първия залив беше митинг.Решихме ,че не е за нас и тръгнахме
нагоре по посока на устието.Да обаче пътя се оказа доста сериозно препятствие за колата и на няколко пъти се налагаше
персонала да върви пеша а на някои места дори подлагахме камъни и клони за да не опре някъде.Нямаме снимки от
преживяното защото нямахме никакво време.Петнадесет минути преди залез се лутахме и незнаехме за къде сме тръгнали
На второто възможно спускане към язовира се оказа също пренаселено което ни отказа автоматично а оставаха минутки до
здрачаване.На третото спускане към язовира вече изгубили всяка надежда открихме едно свободно местенце ,което беше
само свободно но не и местенце.Цяла вечер гонихме всякви посуда из склона а накрая се оказа ,че при лягане в палатката
трябваше през две минути да пролазваш за да не изпаднеш от нея.Егати майтапа ни сме спали ни сме се е..
Ето
я и обстановката:

Не се оплаквам просто ви разказвам.Иначе започнахме със това

а след огъня наредихме нещичко евентуално ако ни се прияде

и се почна едно задържане по бреговете ,че на всяка глътка изтрезнявах

Вечерта хвърлих две дънни които не помръднаха до сутринта.Ставане във 5 00 и се почна едно чакане.Не кълвеше нито на леко
нито на дъно,даже имаше едни колеги които постояха два часа срещу мен и взеха ,че си тръгнаха,нивото спадаше ,бавно но
явно е от значение

Първият удар беше на тази

Удари към седем часа докарах я до брега и без да успея да я видя скъса и си замина-пружина,качамак,кука №5 и три бели
Ето тук

хванах ето това

после се почнаха едни дребни....

Ама природа страшна хванах и от нея

Това добре обаче не ни беше малко фитнеса та решихме за втората вечер да се преместим.Открихме едно
местенце недалеч на некви 500 метра та се почна едно преместване ,чудо.Но си заслужаваше.Ура щяхме
да спим тази вечер пък защо не и друго и друго и друго и друго.Това е от ехото
Ето го и него красота:

И пак се почна от пиле мляко-ред риба ред бира ред природа и т.н.т.Ей ни на убавци

и убавици

Неква мъка беше като се сетя и ми се при исква

ето ви и залеза

а това сигурно е изгрева

Имаши и такива моменти

А за риба неми се говори.Одборно много слабо,индивидуално пълен провал
.Хванахме някое друго рибе
но хванахме и нещо друго което ще ни държи поне до следващия уикенд, а това си заслужава.Ето ви и малко
бонус матеряли:

Чао до нови слуки
предвид ,че времето е малко.Да обаче за мое щастие се оказа ,че за пръв път от сума време няма да работя
в събота и по препоръките на колега от форума взехме ,че се стрелнахме към язовир Душанци още в петък.
Тръгнахме към 19 00 часа от София ,малко късничко коет мен лично много ме притесни предвид ,че незнаем
къде отиваме.За първи път го посетихме и си нямахме никаква идея за какво става на въпрос.А за какво стана
на въпрос ,еми минахме стената и веднага в дясно на първия залив беше митинг.Решихме ,че не е за нас и тръгнахме
нагоре по посока на устието.Да обаче пътя се оказа доста сериозно препятствие за колата и на няколко пъти се налагаше
персонала да върви пеша а на някои места дори подлагахме камъни и клони за да не опре някъде.Нямаме снимки от
преживяното защото нямахме никакво време.Петнадесет минути преди залез се лутахме и незнаехме за къде сме тръгнали
На второто възможно спускане към язовира се оказа също пренаселено което ни отказа автоматично а оставаха минутки до
здрачаване.На третото спускане към язовира вече изгубили всяка надежда открихме едно свободно местенце ,което беше
само свободно но не и местенце.Цяла вечер гонихме всякви посуда из склона а накрая се оказа ,че при лягане в палатката
трябваше през две минути да пролазваш за да не изпаднеш от нея.Егати майтапа ни сме спали ни сме се е..

я и обстановката:

Не се оплаквам просто ви разказвам.Иначе започнахме със това

а след огъня наредихме нещичко евентуално ако ни се прияде

и се почна едно задържане по бреговете ,че на всяка глътка изтрезнявах

Вечерта хвърлих две дънни които не помръднаха до сутринта.Ставане във 5 00 и се почна едно чакане.Не кълвеше нито на леко
нито на дъно,даже имаше едни колеги които постояха два часа срещу мен и взеха ,че си тръгнаха,нивото спадаше ,бавно но
явно е от значение

Първият удар беше на тази

Удари към седем часа докарах я до брега и без да успея да я видя скъса и си замина-пружина,качамак,кука №5 и три бели
Ето тук

хванах ето това

после се почнаха едни дребни....

Ама природа страшна хванах и от нея

Това добре обаче не ни беше малко фитнеса та решихме за втората вечер да се преместим.Открихме едно
местенце недалеч на некви 500 метра та се почна едно преместване ,чудо.Но си заслужаваше.Ура щяхме
да спим тази вечер пък защо не и друго и друго и друго и друго.Това е от ехото

И пак се почна от пиле мляко-ред риба ред бира ред природа и т.н.т.Ей ни на убавци

и убавици

Неква мъка беше като се сетя и ми се при исква

ето ви и залеза

а това сигурно е изгрева

Имаши и такива моменти

А за риба неми се говори.Одборно много слабо,индивидуално пълен провал

но хванахме и нещо друго което ще ни държи поне до следващия уикенд, а това си заслужава.Ето ви и малко
бонус матеряли:

Чао до нови слуки
Последно промяна от etiketa на Пон Авг 03, 2009 10:58 pm, променено общо 1 път.
Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: На палатка в събота
Второто местенце наистина си е струвало 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Определено вторият бивак е с всички екстри за такъв.Прекрасно сте си изкарали това е по важно от липсата на риболов.
Поне знаеш,къде ще е следващият ти палатков лагер на Душанци

Поне знаеш,къде ще е следващият ти палатков лагер на Душанци

-
- фен клуб-скобар
Постарал си се да го опишеш-евала.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Стойностен репортаж!Тема,която радва окото и заслужава адмирациите си! 

С риба или без,мисля че излета е прекрасен и си е заслужавал! ЕВАЛА 

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега на яз. Душанци всяко место си струва. Еех пък ако направят и пречиствателната на Копривщица златен, златен ще е душанския. Аз на него съм отраснал и с мъка гледам как отпадните води на курортния град от много години го тровят.
Дано да има някакво развитие по този въпрос.

-
- сериозен играч
Прекрасен излет 

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- и господ не е толокова добър
Хубаво сте прекарали на красив водоем. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Бисо
- сериозен играч
След такива дни в понеделника съм свеж като краставичка,а дали е имало риба,няма значение.Поздрави за излета.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

Хубаво, че не сте се хлъзнали от палатката във водата.

Готин излет!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Супер сте си изкарали!