Яз. Йовковци и р. Златарица

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

fishera
новобранец
новобранец

Яз. Йовковци и р. Златарица

Мнение от fishera »

Здравейте, някакво прясно инфо от яз. Йонковци и р. Златарица около елена?Благодаря предварително :!:
hideot
новобранец
новобранец

Re: Яз. Йовковци и р. Златарица

Мнение от hideot »

Да ти кажа ли нещо честно , река Златарица (около ЕЛена) не е река а отпадна канализация на млекопреработвателно предприятие "Елена" мизерия и млечна киселина малко казано УЖАС ( няма РИОС за тия хора) . Йовковци - бракониери , ако не си от тях и не ловиш с герим - червеноперки. Съжелявам просто не издържах да не го напиша!!
fishera
новобранец
новобранец

Мнение от fishera »

:axe: :axe: :axe: АХ ТЕЯ МРЪСНИЦИ :axe: :axe: :axe: :smt097 Само дето плащаме за билети на ИАРА а те не си вършат работата.
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

hideot написа:Да ти кажа ли нещо честно , река Златарица (около ЕЛена) не е река а отпадна канализация на млекопреработвателно предприятие "Елена" мизерия и млечна киселина малко казано УЖАС ( няма РИОС за тия хора) . Йовковци - бракониери , ако не си от тях и не ловиш с герим - червеноперки. Съжелявам просто не издържах да не го напиша!!
Да допълня колегата:
Значи преди 10-тина дена бях по реката и направо разбих кефала.Реката е отвратително блатясала и мръсна.Кефала е на петна и става само да си начешим крастата.Едва ли има нормален човек ,който да го прибере за ядене. :!: :!: Аз ловях на спининг.На блесните излизаха предимно дребни кефали,но пък много.На воблер-доста добри(над 500гр.),но по-нарядко.Най много вземаха във вира под Еленското Ханче.
За Йовковци е доста вярно.Може да се разчита предимно на червеноперка и костур на рибе.Напоследък е пълно с бракониери с герими.Хвалят се дори.Но няма на кого да се оплачеш,защото са или местни(Еленчани) или комбина с охраната. :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: Аз успях да заловя няколко дребни щуклета на спининг и една добра(62см. около 2кг.)

Изображение
fishera
новобранец
новобранец

Мнение от fishera »

С колко голям воблер хвана шуkите :roll:
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

Ами аз ловя предимно на блесни.Тази седмица упорствах с Mepps Aglia №5.
Аватар
mitakahristov
новобранец
новобранец

Мнение от mitakahristov »

бразо за щъката...ние ходихме преди седмица...само дребни перки на жито
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”