Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Пъзел
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Cougar
- ще става разбирач
Пъзел
Днес по обяд ходих до бент на реката , а оттам почва един канал. Вече листа по дърветата няма и като хвърлих един поглед над канала, що да видя! Всички дървета окичени с такъми - блесни, гмурци, джигове и плувки. Само да се качи човек и да бере с пълни шепи като череши!
по едно време гледам една корда, а тя води към нещо пискюлесто и голямо с син цвят. Хванах нещото и останах сериозно озадачен. Беще някаква грамадна силиконова примамка с една кука, както се вижда от снимката.
Пускам една снимка от днес в "Галерии" озаглавена "Пъзел"
Огледайте клоните и кажете вие колко броя такъми виждате на него.
Като джокер ще кажа че червения гмурец и Мепса Блак Фюри са от тези клони, но аз като бях там на дървото имаше 8 различни неща като не броя куки и олова.

по едно време гледам една корда, а тя води към нещо пискюлесто и голямо с син цвят. Хванах нещото и останах сериозно озадачен. Беще някаква грамадна силиконова примамка с една кука, както се вижда от снимката.
Пускам една снимка от днес в "Галерии" озаглавена "Пъзел"
Огледайте клоните и кажете вие колко броя такъми виждате на него.
Като джокер ще кажа че червения гмурец и Мепса Блак Фюри са от тези клони, но аз като бях там на дървото имаше 8 различни неща като не броя куки и олова.
- Cougar
- ще става разбирач
Bighead River - Nov 28
Един неуспешен излет от миналата неделя. Ранно ставане, дълъг път, но доста скапано време. Хванахме по някой и друг дребосък, но едрата риба по неизвестни причини не се бе раздвижила.
Ако някои си избира гащеризон за зимни условия да си взема от неопрен с отделни обувки за газене. Обикновенните гумени държат много студено, а ако вали и човек си намокри ръкавите като мен, мизерията става неописуема.
Е, поне се ометохме рано и за кратко време в колата стана топло като в баня, имаше кафе и пътя на връщане беше приятен въпреки минусовите температури отвън, виелици, снеговалеж и на моменти ситен град.
(мястото на снимките е: река Бигхед приток на езерото Хюрън в Georgian Bay)

Ако някои си избира гащеризон за зимни условия да си взема от неопрен с отделни обувки за газене. Обикновенните гумени държат много студено, а ако вали и човек си намокри ръкавите като мен, мизерията става неописуема.
Е, поне се ометохме рано и за кратко време в колата стана топло като в баня, имаше кафе и пътя на връщане беше приятен въпреки минусовите температури отвън, виелици, снеговалеж и на моменти ситен град.
(мястото на снимките е: река Бигхед приток на езерото Хюрън в Georgian Bay)
PENN, Като ти гледам аватора и аз на топличко бих стоял, даже и да няма гьолове наоколо. Но ти на това маце гледам си се подписал та колегиално няма да го пипам.
Аз зафиксирах още един неуспешен излет тази събота, като само извадих няколко риби за ядене.
Времето беше отврат - студ, дъжд и сняг, но стоях цял ден.
Само козината ми се поумокри малко под боровете.
Първонаално се бях нагласил за река Ниагара, но миналата седмица имаше ураганни ветрове които замътват Ери и реката става на боза. А Гранд ривър тече като - море 120 кубични фута в секунда и мътилка!

Аз зафиксирах още един неуспешен излет тази събота, като само извадих няколко риби за ядене.
Времето беше отврат - студ, дъжд и сняг, но стоях цял ден.

Първонаално се бях нагласил за река Ниагара, но миналата седмица имаше ураганни ветрове които замътват Ери и реката става на боза. А Гранд ривър тече като - море 120 кубични фута в секунда и мътилка!