Пъзел

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Пъзел

Мнение от Cougar »

Днес по обяд ходих до бент на реката , а оттам почва един канал. Вече листа по дърветата няма и като хвърлих един поглед над канала, що да видя! Всички дървета окичени с такъми - блесни, гмурци, джигове и плувки. Само да се качи човек и да бере с пълни шепи като череши!

по едно време гледам една корда, а тя води към нещо пискюлесто и голямо с син цвят. Хванах нещото и останах сериозно озадачен. Беще някаква грамадна силиконова примамка с една кука, както се вижда от снимката.

Пускам една снимка от днес в "Галерии" озаглавена "Пъзел"

Огледайте клоните и кажете вие колко броя такъми виждате на него.
Като джокер ще кажа че червения гмурец и Мепса Блак Фюри са от тези клони, но аз като бях там на дървото имаше 8 различни неща като не броя куки и олова.

Изображение
Аватар
Cougar
ще става разбирач
ще става разбирач

Bighead River - Nov 28

Мнение от Cougar »

Един неуспешен излет от миналата неделя. Ранно ставане, дълъг път, но доста скапано време. Хванахме по някой и друг дребосък, но едрата риба по неизвестни причини не се бе раздвижила.

Ако някои си избира гащеризон за зимни условия да си взема от неопрен с отделни обувки за газене. Обикновенните гумени държат много студено, а ако вали и човек си намокри ръкавите като мен, мизерията става неописуема.

Е, поне се ометохме рано и за кратко време в колата стана топло като в баня, имаше кафе и пътя на връщане беше приятен въпреки минусовите температури отвън, виелици, снеговалеж и на моменти ситен град.

(мястото на снимките е: река Бигхед приток на езерото Хюрън в Georgian Bay)

Изображение

Изображение
CGR

Мнение от CGR »

PENN, Като ти гледам аватора и аз на топличко бих стоял, даже и да няма гьолове наоколо. Но ти на това маце гледам си се подписал та колегиално няма да го пипам. :? :roll:

Аз зафиксирах още един неуспешен излет тази събота, като само извадих няколко риби за ядене.

Времето беше отврат - студ, дъжд и сняг, но стоях цял ден. :D Само козината ми се поумокри малко под боровете.

Първонаално се бях нагласил за река Ниагара, но миналата седмица имаше ураганни ветрове които замътват Ери и реката става на боза. А Гранд ривър тече като - море 120 кубични фута в секунда и мътилка!

Изображение

Изображение

Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”