Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

палатка де;)
Модератор: dantho.mihov
палатка де;)
здравейте
аз като за начало и първа тема , малко неориентирана в сайта, като че ли
, реших все пак и аз да напиша някои ред
преди месец-два ми се обади един авер РИБОЛОВЕЦ
, който ме покани да отида с него на състезание;) хората бяха мн яки, емоциите неверотно много и положителни, а преживяванията..истинско приключение
а като завършек..палатката остана под нас вместо обичайното й приложение:)беше вече тъмно и твърде сложно, а и късно, да я подготвяме за вечерта;)
а да не ви описвам какво състезаване му го дръпнахме;)и така де оттогава съм страшно запалена и привлечена от това наистина ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ, наречено риболов

а като завършек..палатката остана под нас вместо обичайното й приложение:)беше вече тъмно и твърде сложно, а и късно, да я подготвяме за вечерта;)
а да не ви описвам какво състезаване му го дръпнахме;)и така де оттогава съм страшно запалена и привлечена от това наистина ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ, наречено риболов

just ask
- barutchiata ©
- Администратор
на риболов като на риболов
е да;) лових ..но уви нищо не закачи..само някои друг юнак;п
по добър улов имах с праскожите..имаше 100ина дръвчета от другата страна на пътя... но определено ми хареса да замятвам въдица..а ако нбях хванала и нещо..нооооооооо има време:) може би другата седмица отивам пак на риба;) ще видим тогава какво ще става:) стискаите палци;)
по добър улов имах с праскожите..имаше 100ина дръвчета от другата страна на пътя... но определено ми хареса да замятвам въдица..а ако нбях хванала и нещо..нооооооооо има време:) може би другата седмица отивам пак на риба;) ще видим тогава какво ще става:) стискаите палци;)
just ask
- barutchiata ©
- Администратор