Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

!!!БЯЛ ЧЕРВЕЙ!!!
Модератор: Paublo_Eskobar
!!!БЯЛ ЧЕРВЕЙ!!!
Здравейте колеги рибари, Ще отивам на 5 дневен излет и имам един проблем със запазването на червеите живи като чета, че не навсякъде има магазинчета за стръв, та ще ми е в голяма полза ако получа някой съвет
Благодаря предварително. 

-
- вече хвърля и на тежко
Re: !!!БЯЛ ЧЕРВЕЙ!!!
Имаше една тема тук във форума с решение - 1 кутия изолирана отватре сас стиропор 1-2 см.
Хладилна чанта, мисля ще ти свърши перфектна работа - едновременно студена бира и червеи за стъв - какво му трябва повече на човек:)

-
- вече хвърля и на тежко
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=21&t=24414 ето въпросната тема 

- fisherman72
- новобранец
а след 6-тата бира стават и за мезеRAMIREZ написа:Хладилна чанта, мисля ще ти свърши перфектна работа - едновременно студена бира и червеи за стъв - какво му трябва повече на човек:)

- fisherman72
- новобранец
колега, ако нямаш хл, чанта най-добре ги зарови в надупчена кутия на 50-70 см и вътре сложи влажен парцал
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Надупчена на гъсто и на ситно кутия.Транспортираш я охладена.На място копаеш дупка в земята,поставяш я вътре и я затрупваш с коприва и малко пръст отгоре/на сянка да е де/!4-5 дена гарантирам! 

В хладилната чанта при храната....Познай какво става
Иначе ако направя кутия със стереопор как ще я охлаждам? Смъсъл няма ли да се нагорещи като е 8-9 часа в горещия багажник?

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ако си на балкана постъпи както те съветва Сапуна,ако не ,колкото оживее,но и там би ти помогнало това решение със заравянето.А то и на кастер и на изпънат бял си кълве.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ама въпроса ми е как да я транспортирам охладена??? 

- fisherman72
- новобранец
замразяваш 1-2 бутилки с вода слагаш ги при червейте и нямаш проблемиfishera написа:Ама въпроса ми е как да я транспортирам охладена???
И аз имах този проблем ходих за риба и белите червей станах червени и твърди 

Значи ще стават на мухи - от старост става това...
Иначе кутията без основа само стереопор ще стане ли???Утре ще взимам стереопор да пробвам
Иначе кутията без основа само стереопор ще стане ли???Утре ще взимам стереопор да пробвам
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
В Метро се продават стереопорени кутии с капак /около 17л./ 11лв.мисля струваха,в Самоков 7 и некви стотинки.. Слагаш си едно стекче с минерална вода или кват искаш във фризера предния ден..Като тръгнеш вадиш редиш в кутиятя,слагаш цръвьето вътре и си пееш..Отваряш и затваряш колкото се може по бързо..Гаранция четири дни пазиш каквото и да било..

morskiq написа:Имаше една тема тук във форума с решение - 1 кутия изолирана отватре сас стиропор 1-2 см.

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!