Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Дилема-моля за компетентни мнения!
Модератор: dantho.mihov
Дилема-моля за компетентни мнения!
Здравейте колеги,след дълго двоумене,взех решение-да сменям колата!До сега съм с Опел "Калибра",но ми малее,пък и искам да мина на нещо "по-така"!Обявих "Калибрата" за продан и започнах да търся коли : Рено "Лагуна"(комби),"Сценик","Еспейс";"Пасат"3(комби),Пежо 306(комби) и др.,единственото ми условие е да има климатик(климатроник).Определените пари за кола са около 4000лв.
Имам два основни въпроса:
1. Каква да е марката и модела(интересуват ме обосновани мнения свързани с подръжката на автомобила,здравина и т.н)?
2.Пропан-бутан и метан(за и против,разход на пропан-бутан и на метан,мнения свързани с амортизацията на двигателя и ходовата част и т.н)?
Ако някой има подходящата кола за продан,ще съм радостен да се сдобия и с кола закупена от Форума!
Ако някой има интерес към "Калибрата" бих направил супер преференциална цена!
Предварително Благодаря на всички отзовали се!
Имам два основни въпроса:
1. Каква да е марката и модела(интересуват ме обосновани мнения свързани с подръжката на автомобила,здравина и т.н)?
2.Пропан-бутан и метан(за и против,разход на пропан-бутан и на метан,мнения свързани с амортизацията на двигателя и ходовата част и т.н)?
Ако някой има подходящата кола за продан,ще съм радостен да се сдобия и с кола закупена от Форума!
Ако някой има интерес към "Калибрата" бих направил супер преференциална цена!
Предварително Благодаря на всички отзовали се!
-
- и господ не е толокова добър
Re: Дилема-моля за компетентни мнения!
Метана е евтин,но зареждането трудно,няма навсякъде.Пропан-бутана е решението за рибарите.Относно колите, ще чуеш хиляда мнения, как моята е най- добра 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
здр.от собствен опит ,ти казванюм вземи си Опел АСТРА КОМБИ и решаваш проблема,аз имам точно такава,много съм доволен,климатика духа сняг
)здрави са на ходова част,и не харчат много,.АКО имаш интерес мога да ти я продам,понеже искам да си купя джипка.колата е перфектна,жкарал съм я преди 3 месеца от швеицария,

Последно промяна от botkata на Вто Авг 04, 2009 6:54 pm, променено общо 1 път.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Пасат.
От тоя клас кола той е най удобен за риболова.
От тоя клас кола той е най удобен за риболова.

И аз съм за VW,просто няма база за сравнение с другите 

Вчера кълвеше,днеска не ще!
Пасат 1,9 ТDI 90 коня ако пък намериш 110 коня просто кола мечта на дълго при скорост 90-100 3,8 литра 

По принцип от това което съм чул излиза че немските коли са най здрави.Аз лично карам италиянка и досега да чукна на дърво нямам оплаквания,само 2-3 дреболий а и частите са ми доста евтини.Препоръчвам ти след като прочетеш всички мнения сам да решиш каква кола да си вземеш,все пак ти ще я караш
Само не се лъжи да си вземеш френска,французите могат да правят само с....и
п.п. Извинявам се за грубата дума,просто такъв е примера

п.п. Извинявам се за грубата дума,просто такъв е примера

Модела на колата не е толкова важен, колкото състоянието на колата. Здрово окачване (амортисори, пружини и др.). Всяка кола която върви е добра. А за горивото за сега газта е най-добрата алтернатива. Лично мнение 

-
- и господ не е толокова добър
Те от завода и дават повечеNITro`bE написа:Пасат 1,9 ТDI 90 коня ако пък намериш 110 коня просто кола мечта на дълго при скорост 90-100 3,8 литра

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- разбира нещата
Колеги виждате икономическата криза и цените на горивата.Според мен икономичноста на първо място,след това безопасноста (на бомба не бих седнал)газ или метан и на края издържливоста и надежноста на автомобила, а това е дизела(,че се намира и на тънка цена,а и разхода не е голям). Според мен наблегни на японското.

Opel или VW,аз лично смених опела с пасат троика комби и съм супер доволен,колега вземи това което ти е на сърцето.Поздрави 

- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Според мене ВАНА е твоята кола..Качиш ли се на ВАН връщане назад нема /повервай ми/ 

Те от завода дават и по-ниска максимална скорост ама...За пасата,ако е в добро състояния това за разхода е напълно вярно!Все пак с дизелите трябва да се внимава малко повече,става въпрос за по-старитеsnegk написа:Те от завода и дават повечеNITro`bE написа:Пасат 1,9 ТDI 90 коня ако пък намериш 110 коня просто кола мечта на дълго при скорост 90-100 3,8 литра![]()

Вчера кълвеше,днеска не ще!
Колега и аз като теб продавам моето BMW 318 I.С него мога да хода само на магистралата за риба(много е ниско) ,а там няма много водоеми.Та сега сериозно ония ден ходих с един колега за риба с неговото Пежо 406(комби) 2002г.Останах очарован и сега до месец ще си взема едно.Препоръчвам ти го но цената е малко по- висока.
1.Ровиш си в нета
2.Влизаш във форума
3.Четеш ми подписа
5.Изобщо не видя, че няма 4
6.Току що провери
7.И сега се смееш
8.Хайде, връщай се обратно, към ровенето в нета
2.Влизаш във форума
3.Четеш ми подписа
5.Изобщо не видя, че няма 4
6.Току що провери
7.И сега се смееш
8.Хайде, връщай се обратно, към ровенето в нета
И метана и газта развалят колите,друг е въпроса че с тях пък е по евтино.Цербер написа:Немска кола , другото са френски м....и ! Слагай газ и изобщо да не ти дреме хората са измислили да е безопасно дори и при катастрофи ! Иначе аз съм противник на газта от гледна точка на това ,че се насират разни работи по колата !