Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На яз. Бели лом
- djokoriboloveca
- разбира нещата
На яз. Бели лом
Здравейте колеги.В неделя потеглихме по обяд с още двама колеги за яз. Бели лом.
Пристигнахме около 13.30ч.и сме на заветното място.
За съжаление заварихме и такива неща,е имаше и цели камари но ми беше неудобно да ги снимам защото още не си бяха тръгнали хората които са ги оставили.
А това е моята аларма,работи безотказно засега нямам рекламация

Времето неусетно мина в приготовления на лагера,в събиране на дръвца и дойде време за риба.

Дойде времето и на нашият готвач
И ето какво сътвори
И се започна

Дойде и утрото и след обилно захранване започна истинският риболов

Докато търсихме място неусетно стигнахме към стената,или по-точно срещу нея и в далечината се виждаха мрежи.Попитахме местни рибари на кого са и ни казаха че били на някакъв полицай от Разград.На другият ден за моя голяма изненада(защото не бях проверявван отдавна) ни провериха от ИАРА,но само за билети.Не се интересуваха от улова и от броя на пръчките.Попитахме и тях за мрежите но отговора беше само повдигане на рамене.През деня даваше червеноперка колкото длан,едра таранка и костур.Взимаше повече на торен,но и белият не отказваше.Иска много захранка и резултата е на лице.Прекарахме чудесно.Ще го посетим пак.

Пристигнахме около 13.30ч.и сме на заветното място.

За съжаление заварихме и такива неща,е имаше и цели камари но ми беше неудобно да ги снимам защото още не си бяха тръгнали хората които са ги оставили.

А това е моята аларма,работи безотказно засега нямам рекламация

Времето неусетно мина в приготовления на лагера,в събиране на дръвца и дойде време за риба.

Дойде времето и на нашият готвач

И ето какво сътвори

И се започна

Дойде и утрото и след обилно захранване започна истинският риболов

Докато търсихме място неусетно стигнахме към стената,или по-точно срещу нея и в далечината се виждаха мрежи.Попитахме местни рибари на кого са и ни казаха че били на някакъв полицай от Разград.На другият ден за моя голяма изненада(защото не бях проверявван отдавна) ни провериха от ИАРА,но само за билети.Не се интересуваха от улова и от броя на пръчките.Попитахме и тях за мрежите но отговора беше само повдигане на рамене.През деня даваше червеноперка колкото длан,едра таранка и костур.Взимаше повече на торен,но и белият не отказваше.Иска много захранка и резултата е на лице.Прекарахме чудесно.Ще го посетим пак.
Последно промяна от djokoriboloveca на Вто Авг 04, 2009 10:43 pm, променено общо 4 пъти.
За всеки отделен ден за риболов,Господ дава два..
- IVKOPIVKO
- разбира нещата
Re: На яз. Бели лом
Безценна информация, същото място смятам да посетя скоро и аз ...
Евала за излета
Жалко обаче за ''полицейските'' мрежи и нещастниците от ИАРА 

-
- сериозен играч
djokoriboloveca написа:Прекарахме чудесно.Ще го посетим пак.

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- и господ не е толокова добър
Защо не ги вкара във водата,билети ще им даваш.Все пак си направил излетчето 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Недей така бе Илиика нали са органи на власта.Те заслужават уважение ето такаsnegk написа:Защо не ги вкара във водата,билети ще им даваш.

- Rapala_Team
- разбира нещата
-
- научил се да хвърля
Браво Гошо.Хубав излет сте направили. 

Живей за днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде.
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2012
http://vbox7.com/play:63869c37d5" onclick="window.open(this.href);return false;
Spinning Fishing 2013
https://www.youtube.com/watch?v=gkhr7vv ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
Хубав излет колега,и аз в неделя бях там със семейството.Бяхме в 6ч на язовира(от северната страна,по средата),ловяха се червеноперки,едри таранки,костурчета и едно бяло рибе-бебче излезе.По едно време преправих едната дънна за хищник и имах хубав удар,но поради липсата на опит(не бях освободил корда и бигела на макарата) или късмет не извадих нищо.За първи път посетих водоема и останах доволен,в събота мисля пак да отида.
П.П Бях решил да пусна тема за излета,но ми се прецакаха снимките от апарата.Следващия път обещавам.
П.П Бях решил да пусна тема за излета,но ми се прецакаха снимките от апарата.Следващия път обещавам.