Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: Риболов във Варненска Област? Рибарници, язовири, реки?
Не ходете на развъдника на Пода. Пълна скръб. от 7 до 12 часа, 12 рибаря с да кажем 36 пръчки, извадиха само 1 шаран към кило. Излизат дребни шаранчета по 100гр и също такива таранки. И това е след захлаждане на времето, след нощен дъжд и при паднала температура на водата. Уж се стопанисва от ловно-рибарския съюз, ама явно и те се овълчиха.
На Пчелник вече не дават да се нощува. Зарибили са го с дребна риба и за това не дават. Поне така каза един човек идващ откъм язовира. Ние не можахме да се доберем до самия язовир, понеже беше валяло порой и затънахме още първите 10 метра на черния път. Ако не сте с джип, след дъжд няма излизане от тоя язовир.
На Пчелник вече не дават да се нощува. Зарибили са го с дребна риба и за това не дават. Поне така каза един човек идващ откъм язовира. Ние не можахме да се доберем до самия язовир, понеже беше валяло порой и затънахме още първите 10 метра на черния път. Ако не сте с джип, след дъжд няма излизане от тоя язовир.
Аз по принцип съм навит,без това тия дни се канех да ида пак.Само трябва да се разберем за кой ден,че съм много зает напоследък.svetlio86 написа:Другата седмица може да направя един излет на Колево,но понеже няма мераклии от мойта компания си търся някой от форума който има желание да направим съвместно излетче за шаран и каракуда!!!!
П.С.Ако някой се навие да дойде да знае,че държа всичката качествена риба накрая на излета да се върне обратно,казвам качествена понеже собственика на язовира е забранил изрично връщането на каракуда и червеноперка обратно!!!!
Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- новобранец
Боби забравил си да напишеш и за моя шаранboiskito2000 написа:колега от 29.07 до 2.08 иксарах 8 шарана от 2 до 3.5 килограма колегата ми искара джа толостолоба 13 и 17 кг другия колега искара един толуб 11 кг повече от това здраве наи добрият ми излет и да знаете николаевка е язовир в които има огромни риби само да знаеш как да ги излъжешsolveiko написа:.Колега,това са само от тази седмица. Предната имах повече,но прочети в друга темаpurko написа:Хаахаха 7 риби на Николаевка че те там толкова за целия сезон не са хванати. И то с такива размери.
Скоро не съм ходил никаде за риба но като гледам какво се пише тука, май няма и да ходя ще си прибера въдиците в мазата и ще чакам по добро време за рибарите.Това което става във Варненска област е пълна трагедия.
Ако съм обидил някой моля да ме извини.Съжалявам ,че не мога да кача снимките
В момента има доста колеги от форума които са на язовира и имат хванати риби
Дано да пишат като се върнат

Хапвам ги с бира
[/quote]
Това означава ли че не искаш да кажеш

Това означава ли че не искаш да кажеш

- явор филипов
- научил се да хвърля
Утре заминавам за Николаевка .Ще остана само една нощ, че работата ме зове
Кото се върна ще пиша.

Чакаме с нетърпение 

-
- новобранец
добре че бат кольо беше с тебе,че да видиш как се вади толуб 17 кг.boiskito2000 написа:колега от 29.07 до 2.08 иксарах 8 шарана от 2 до 3.5 килограма колегата ми искара джа толостолоба 13 и 17 кг другия колега искара един толуб 11 кг повече от това здраве наи добрият ми излет и да знаете николаевка е язовир в които има огромни риби само да знаеш как да ги излъжешsolveiko написа:.Колега,това са само от тази седмица. Предната имах повече,но прочети в друга темаpurko написа:Хаахаха 7 риби на Николаевка че те там толкова за целия сезон не са хванати. И то с такива размери.
Скоро не съм ходил никаде за риба но като гледам какво се пише тука, май няма и да ходя ще си прибера въдиците в мазата и ще чакам по добро време за рибарите.Това което става във Варненска област е пълна трагедия.
Ако съм обидил някой моля да ме извини.Съжалявам ,че не мога да кача снимките
В момента има доста колеги от форума които са на язовира и имат хванати риби
Дано да пишат като се върнат

-
- новобранец
добре че бат кольо беше с тебе,че да видиш как се вади толуб 17 кг.
[/color][/quote]Само така да ги вадим бат кольо

- dim-dim
- научил се да хвърля
Браво, браво за шубавата риба за напред и по големи да хващате.
Аз на този язовир отдавна не съм ходил но все повече се надъхвам благодарение на такива като вас
А амурче и шаранче изкарвали ли сте скоро че те са ми слабост
Аз на този язовир отдавна не съм ходил но все повече се надъхвам благодарение на такива като вас

А амурче и шаранче изкарвали ли сте скоро че те са ми слабост

-
- новобранец
колега, с малко закъснение- Генерал Киселово е платен, 10 лева/3 въдици. Има разни индивиди, които си правят банкети там (разбирай- нечленоразделни звуци, дива чалгия (и ретро такава) и нито грам спокойствие).felippemassa написа:Големия Засмяново, ген.Киселово и Звънец платен ли са?
Отидохме привечер, цяла нощ не бутна нищо, а към 4 и нещо започна таранката- хвърляш- вадиш. И така до към 11, когато си тръгнахме. Резултат- около 6 кила таранка. Дънните бяха на пружина, и там само таранка обаждаше. Пробвахме на бял червей, на торен/земен, царевица. Дано съм бил полезен. И наслука!
колкото повече- толкова повече, а риба винаги има 

Имам 1 леко смешен въпрос , но ще се радвам ако някой реши се пак да ми отговори серйозно.
Как точно правите вкисната царевица.. Видях че тук сте го коментирали като стръв затова питам.
Мерси предварително
Как точно правите вкисната царевица.. Видях че тук сте го коментирали като стръв затова питам.
Мерси предварително
- явор филипов
- научил се да хвърля
За 24 часа нито един удар.На водаема имаче поне 20 човека.Може би заметресението да се е отразило.Живот и здраве даугата седмица пак.Тези дни ще ходя на Малък Преславец.Ще ви пиша каква е обстановката и там.
-
- новобранец
мен нещо не ми стана ясно...къде си бил сега?явор филипов написа:За 24 часа нито един удар.На водаема имаче поне 20 човека.Може би заметресението да се е отразило.Живот и здраве даугата седмица пак.Тези дни ще ходя на Малък Преславец.Ще ви пиша каква е обстановката и там.
колкото повече- толкова повече, а риба винаги има 

-
- вече хвърля и на тежко
На обяд се върнах от Николаевка след три дневен излет,който се оказа доста труден този път.Говорейки с пазача ми каза ,че от неделя насам няма уловена риба.Незнам на какво се дължи.Бях на непознато място от мен на язовира ,но все пак успях да хвана това: