ВАЖНО-прочетете го!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

ВАЖНО-прочетете го!

Мнение от toshe68 »

http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html
Позволявам си да преместя темата тук, понеже мисля, че ще се види от повече хора, които евентуално ще гласуват срешу ЦИГАНСКОТО БЕЗРЕДИЕ!!! :smt071
Аватар
SILVESTER
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от SILVESTER »

Чесно казано съм за всички изброени неща в тази петиция! Но!:
1.не мисля че е тук мястото
2.мисля че е доста политизирано.
3.едва ли нещо ще промени тази петиция.

4.И на последно място няма да гласувам защото не искам след време някакви напълно безизвесни хора да се тупат в гърдите с това колко подписа са събрали (с политически девиденти) :evil:

Това е моето мнение.
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Напълно съм съгласен с колегата SILVESTER, най-вече че не и е тука мястото, мисля че не трябва да ползваме този форум , за рекламни цели, или някакво политизиране, което мисля че няма нищо общо с риболова :evil:
saksi
фен клуб-скобар

Петиция

Мнение от saksi »

Аз съм гласувал ЗА тази петиция още преди месец.Преди всичко сме БЪЛГАРИ и тогава риболовци.
Аватар
toshe68
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от toshe68 »

Политически дивиденти никой не търси, мястото на тази петиция е на всякъде в пространството, а що се касае до това, дали ще се промени нещо чрез нея-промяната е най-вече в нашите глави! Някой страх ли го е да изкаже твърда гражданска позиция, или ще се крие зад анонимност и клишета? Ако всеки прочете това, дори и да не гласува-има защо! Замислете се какво е сега положението и каква е тенденцията, и си помислете как виждате нещата в перспектива...
И както е казал на времето Кенеди-не питай какво може да направи държавата(която никва я няма в момента) за теб, а какво можеш ти да направиш за нея. Не смятам, че съм краен във възгледите си, но мястото на циганската напаст е в строго охраняеми гета, а не да крадът, убиват, бракониерстват и изнасилват безнаказано!
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Темата се дублира ,поради тази причина я заключвам!!!.
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”