най-каръшкия ден

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

най-каръшкия ден

Мнение от Кърцата »

будя се в неделята с лек махмурлук и решавам да ходя за риба. да си бях останал в леглото май щеше да е по-добре ама...
слязох от маршутката на моста на искър до разклона за негован и чепинции се почна. за два километра по течението на реката не само че нямах удар, но дори и не видях риба. а какви девствени места са... явно никой не е ходил там от много време , всичко е обрасло с трева и шубраци на места по-високи и от мен. голямо провиране падна... та чак след два километра и смяна на много блесни и воблери успях да излъжа две кефалчета по 25 санта. тъкмо си викам "почнах ги" и установих че някъде през провирането ъм си загубил чантичката с блесните и воблерита. на кръста ми беше само дръжката . скатах въдицата и отратно по следите... да ама в тая трева, намиране няма. върнах се до някъде и се отказах. много се ядосах...
реших да се прехвърля към р. лесновска и с последната си блесна да се пробвам там че е по-плитка и бистра и ако скъсам ще мога да нагазя и да си прибера блесната. тръгвайки видях някакво блатце до искъра в което плуваха каракуди. извадих директния и заметнах на троха хляб. ама вятъра много духаше и оплетох в тръстиките. дръпнах малко по рязко и...прас, директния се счупи. прибрах си директния и поех към лесновска. след час ходене през нивите се добрах до реката. на третото замятане изскочи кефалче, атакува и се наби в едни клони. естественно скъсах. съблякох се и у водата. хванах клончето и го счупих и в този момент блесната се откачи и отиде неиде по дъното. половин час я търсих ама я няма и това е. излязох , седнах да почина и се сетих че щукарските блесни са в калъфа от въдицата. избрах най-малката (номер3) и смених троиката с по малка.
НО 100метра по-нагоре се счупи халкичката на листото. за пръв път ми се чупи халкичка. разглобих друга блесна и и взех халкичката. горе долу я оправих.
НО още 100м. по-нагоре какво да видя: насреща ми идат двама типа и замятат във всяко вирче серкме. за рекичка като лесновска това значи че не може да се чака вече никакво кълване. реших да си ходя и събрах такъмите...ю
НО правя две крачки и ... прас : отпра ми се подметката на обувката...
как съм се прибрал през половин софия с овързана със сезал обувка само аз си знам...
...най-каръшкия ден...
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Кофти .......много кофти.....има и такива дни :cry: .Срещнал си кофти човек сутринта :wink:
Аватар
кефалчо
новобранец
новобранец

Мнение от кефалчо »

Мноо гадно
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Re: най-каръшкия ден

Мнение от sampo »

Кърцата написа:...най-каръшкия ден...
Кърца , я се огледай гол на светло , че може и кърлежи да са те полазили в тая висока трева , та да стане каръшкия ден на 100% .. :lol: :lol: :lol:
На платено не одим !
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от man1966 »

Лошоо ,тя кат тръгне накриво понякога -не ще бутане... 8)
Дано другия път да ти върви като по вода... :lol:
Я елате рибенца при батко...
fire
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от fire »

е това твойто е наистина каръщина
zariio
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от zariio »

Определено не ти е бело ден.
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

И аз съм имал лоши дни, но твоето не е човешко.
Много ги накъсвам... кордите!
Аватар
ribara_bboy
новобранец
новобранец

Мнение от ribara_bboy »

Може деня да е каръшки ама не чак толкова не се оплаквай щом си се пребрал жив и здрав можеше да стане нещо по-лошо (да не чуе дявола)...
Изображение
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

Кофти ден, определено !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”