Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

ВАЖНО-прочетете го!
Модератор: sapuna
- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
ВАЖНО-прочетете го!
http://www.bgpetition.com/diskriminacia/index.html
Позволявам си да преместя темата тук, понеже мисля, че ще се види от повече хора, които евентуално ще гласуват срешу ЦИГАНСКОТО БЕЗРЕДИЕ!!!
Позволявам си да преместя темата тук, понеже мисля, че ще се види от повече хора, които евентуално ще гласуват срешу ЦИГАНСКОТО БЕЗРЕДИЕ!!!

- SILVESTER
- ще става разбирач
Чесно казано съм за всички изброени неща в тази петиция! Но!:
1.не мисля че е тук мястото
2.мисля че е доста политизирано.
3.едва ли нещо ще промени тази петиция.
4.И на последно място няма да гласувам защото не искам след време някакви напълно безизвесни хора да се тупат в гърдите с това колко подписа са събрали (с политически девиденти)
Това е моето мнение.
1.не мисля че е тук мястото
2.мисля че е доста политизирано.
3.едва ли нещо ще промени тази петиция.
4.И на последно място няма да гласувам защото не искам след време някакви напълно безизвесни хора да се тупат в гърдите с това колко подписа са събрали (с политически девиденти)

Това е моето мнение.
-
- сериозен играч
- toshe68
- новобранец
- Обратна връзка:
Политически дивиденти никой не търси, мястото на тази петиция е на всякъде в пространството, а що се касае до това, дали ще се промени нещо чрез нея-промяната е най-вече в нашите глави! Някой страх ли го е да изкаже твърда гражданска позиция, или ще се крие зад анонимност и клишета? Ако всеки прочете това, дори и да не гласува-има защо! Замислете се какво е сега положението и каква е тенденцията, и си помислете как виждате нещата в перспектива...
И както е казал на времето Кенеди-не питай какво може да направи държавата(която никва я няма в момента) за теб, а какво можеш ти да направиш за нея. Не смятам, че съм краен във възгледите си, но мястото на циганската напаст е в строго охраняеми гета, а не да крадът, убиват, бракониерстват и изнасилват безнаказано!
И както е казал на времето Кенеди-не питай какво може да направи държавата(която никва я няма в момента) за теб, а какво можеш ти да направиш за нея. Не смятам, че съм краен във възгледите си, но мястото на циганската напаст е в строго охраняеми гета, а не да крадът, убиват, бракониерстват и изнасилват безнаказано!
- barutchiata ©
- Администратор