Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Платен ли е яз. Морун
Модератор: sapuna
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Платен ли е яз. Морун
Може ли някои да ми каже за яз. Морун дали е платен и колко се плаща и изобщо всичко за този яз. ме интересува мисаля да го посетя с жената за десетина дена. Благодаря предварително.
Здравейте рибари,
относно яз.Морун-целия 10.09.2006г. го изкарах на язовира.
Както си му е реда към 6.00 сутринта бях там(от София съм),от другата страна на стената под върбата.Сутринта играеше яко във водата но на въдиците нищо.Хвърлях за щука и шаран или каракуда.
И така цял ден.Идваха колеги и си отиваха.Доколкото разбрах май никой на язовира не е хванал нещо сериозно(щука имам предвид).
Иначе е така-5 лева такса за много пръчки,под стената има механичка,супер тишина и спокойствие.Дават да се влиза с лодки и да се подхранва.
Имам 3 панорамни снимки на язовира ,като ги принтираш и наставиш ще получиш прекрасен изглед на яз.Морун (снимките са правени от стената-"паркинга")
Снимките са в ''галерия'' и са първите които качвам тук.
ако ги наставяте-от ляво на дясно сн.12 сн.11 сн.10
относно яз.Морун-целия 10.09.2006г. го изкарах на язовира.
Както си му е реда към 6.00 сутринта бях там(от София съм),от другата страна на стената под върбата.Сутринта играеше яко във водата но на въдиците нищо.Хвърлях за щука и шаран или каракуда.
И така цял ден.Идваха колеги и си отиваха.Доколкото разбрах май никой на язовира не е хванал нещо сериозно(щука имам предвид).
Иначе е така-5 лева такса за много пръчки,под стената има механичка,супер тишина и спокойствие.Дават да се влиза с лодки и да се подхранва.
Имам 3 панорамни снимки на язовира ,като ги принтираш и наставиш ще получиш прекрасен изглед на яз.Морун (снимките са правени от стената-"паркинга")
Снимките са в ''галерия'' и са първите които качвам тук.
ако ги наставяте-от ляво на дясно сн.12 сн.11 сн.10
пак за яз.Морун-тук отгоре съм посочил 3 панорамни снимки на язовира----да не ви бърка датата на снимките,забравих да настроя фотото
Иначе който не е ходил там ще добие добра представа за Морун.
С кола се стига до мястото от което съм снимал и вдясно през стената.За отсрешните страни -товариш багажа в лодката (дървената лодка е на разположение на всички) и гребеш до твойто място.

Иначе който не е ходил там ще добие добра представа за Морун.
С кола се стига до мястото от което съм снимал и вдясно през стената.За отсрешните страни -товариш багажа в лодката (дървената лодка е на разположение на всички) и гребеш до твойто място.