Водоеми???

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

pepeione
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Водоеми???

Мнение от pepeione »

Искам да ви попитам дали знаете някои добри платени язовири с шаран около Стара Загора? Моля да ми кажете и съответните условия-колко лева искат на човек, плаща ли се рибата и т.н. Благодаря ви предварително!
Наслука!!!
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Аз лично ходя на Овчарица- (ТЕЦ-2 топлото) там се плаща 6 лева на човек за 24 часа за 3 бр въдици рибата не се плаща има ограничение до 3 кг риба или един екземпляр с по голямо тегло, но досега не са ни проверявали за количество най-важното е да не слагаш в живарника маломерни, но мисля че всеки съвестен рибар го прави. За да ходиш обаче там трябва да си наясно за каква риба отиваш и как точно да я излъжеш защото може и с празни ръце да се върнеш.Между другото ето какво прочетох днес във една друга тема :

Знае ли някой какво е станало на Овчарица преди 2-3 дни? Казаха ми за страхотни ``изпълнения`` м/у охраната и някой си... Колегите се върнаха вчера оттам,не щат и да чуят повече тази година за водоема
Много ги накъсвам... кордите!
pepeione
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepeione »

Благодаря ти, колега! Но аз точно на овчарица нямам мерак да ходя! Не знаеш ли нещо за пет могили, за гитенския язовир или някой друг???
Наслука!!!
kamen
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kamen »

Незнам как е тази година на пет могили относно рибата дали кълве. Таксата беше 5 лева, а рибата не се плашташе миналата година и едни приятели бяха рарнищели шараните върнаха се с по 15-20 броя, но за в момента нямам представа.
Много ги накъсвам... кордите!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”