Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Водоеми???
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Водоеми???
Искам да ви попитам дали знаете някои добри платени язовири с шаран около Стара Загора? Моля да ми кажете и съответните условия-колко лева искат на човек, плаща ли се рибата и т.н. Благодаря ви предварително!
Наслука!!!
-
- разбира нещата
Аз лично ходя на Овчарица- (ТЕЦ-2 топлото) там се плаща 6 лева на човек за 24 часа за 3 бр въдици рибата не се плаща има ограничение до 3 кг риба или един екземпляр с по голямо тегло, но досега не са ни проверявали за количество най-важното е да не слагаш в живарника маломерни, но мисля че всеки съвестен рибар го прави. За да ходиш обаче там трябва да си наясно за каква риба отиваш и как точно да я излъжеш защото може и с празни ръце да се върнеш.Между другото ето какво прочетох днес във една друга тема :
Знае ли някой какво е станало на Овчарица преди 2-3 дни? Казаха ми за страхотни ``изпълнения`` м/у охраната и някой си... Колегите се върнаха вчера оттам,не щат и да чуят повече тази година за водоема
Знае ли някой какво е станало на Овчарица преди 2-3 дни? Казаха ми за страхотни ``изпълнения`` м/у охраната и някой си... Колегите се върнаха вчера оттам,не щат и да чуят повече тази година за водоема
Много ги накъсвам... кордите!