Н.С 6 време е да помислим

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Заключено
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Н.С 6 време е да помислим

Мнение от snegk »

SONY написа:Дунава изобщо не е по-средата и си мисля,че някои от изброените от Любака язовири са по-удачни вариянти.Жребчево,Копринка и Искър са по в центъра и ще е удобно на всички.Пуснете една анкета и да се гласува на принципа - Сони - Жребчево,т.е. всеки глас да се знае от кого е.После и за дата.
Сони, написал съм точните километри.На мен ми е 280+50 = 330.Толкова е за южна България,толкова за западна и източна.Някой около Русе ще намажат,но така е винаги.Като гледам на къде отива работата,може и да нетрябва водоем. :twisted:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

snegk написа:
SONY написа:Дунава изобщо не е по-средата и си мисля,че някои от изброените от Любака язовири са по-удачни вариянти.Жребчево,Копринка и Искър са по в центъра и ще е удобно на всички.Пуснете една анкета и да се гласува на принципа - Сони - Жребчево,т.е. всеки глас да се знае от кого е.После и за дата.
Сони, написал съм точните километри.На мен ми е 280+50 = 330.Толкова е за южна България,толкова за западна и източна.Някой около Русе ще намажат,но така е винаги.Като гледам на къде отива работата,може и да нетрябва водоем. :twisted:
Илийка,сам виждаш,че многото дискусия води до спорове.Просто да се пусне една тема активна 2 седмици за гласуване и каквото каже мнозинството - това е.Глас народен - глас Божи , ще се съобразяваме с избора на хората и това е.Който му е кеф и има желание,ще присъства навсякъде,където и да е мястото.Пък и най-важни са хората и приятелите с които ще се веселим там ,мястото не трябва да има такова значение.
TICA FAN
Аватар
GODzillata

Мнение от GODzillata »

SONY написа:...мястото не трябва да има такова значение.
Мда...а'ре аз тръгвам за морето, пък вие имате време да помислите за Дунава, дори ако ще и при РусЙе да е. :lol:
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

Пичове мисля ,че се излагаме вече,какво толкова спорим и се разправяме,спрете :cry: :cry: :cry:
То като помисля аз а и други чакат с нетърпение момента на срещата,а тя каква става пак.......
Моля ви, като приятели ви моля, даите да престанем с препирните ,да си изберем едно място да се видим поприказваме........

Пък и най-важни са хората и приятелите с които ще се веселим там ,мястото не трябва да има такова значение.
Колко е млад ,а колко добре го е казал :smt023
Изображение
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

То по тия срещи предимно се купонясва та предимно с това да се събразим при избора на място. :D
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

GODzillata написа:Мда...а'ре аз тръгвам за морето, пък вие имате време да помислите за Дунава, дори ако ще и при РусЙе да е. :lol:
За всяка среща се мъчиш да ни го натрапиш тоя Дунав!Какво да правим там?Да се каляме,да ставаме мезе за комарите или ... да ти е близо на теб!
Мерси Кире!И на мен ми е "у релсата",ама не сакам!За Гърция съм съгласен,но за Дунав,Йовковци и Стамболийски НЕ!Ако става дума за събор съм съгласен/музика,песни и танци,агнета,нощувка и бегом/,но за няколкодневна Национална Риболовна Среща ... тцъ!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

По начало не пиша в темите за избор на водоем за НС ( абе аз по принцип рядко си пиша :D :D ) , но съм бил на вече на 3 НС и една мини НС на Дунав така че познавам хората , които са сериозни и ще дойдат без значение на водоема и времето !!!
Нека се гласува , но от хора които има някаква надежда да дойдат !!!
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

drat написа:То по тия срещи предимно се купонясва та предимно с това да се събразим при избора на място. :D
Напротив!Важно е,защото аз не искам да отида на някой язовир да спия 2 дена.
След миналата среща Владо(Чируса) пусна тема за риболов и никой дори не си направи труда да пусне една снимка с риба и хората остават със впечатление,че там се ходи само да се пие,след всичко прочетено до сега в темата.Аз предпочитам да си ловя риба с приятели колеги от форума,вместо да съм на масата.Има време и за нея!Каквото и да се реши,ако има долари и време ще се събереме. :)
Последно промяна от Paublo_Eskobar на Сря Авг 05, 2009 8:28 pm, променено общо 1 път.
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Глас народен - глас божи. :wink:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Магарко,аз заради теб,няма да пия на тази НС и ще съм трезвеник,само и само да ти видя сурата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ако ще се лови риба,нека да е яз.Ивайловград.Няма язовир в България с повече риба от него и на всичкото отгоре има и много едри риби.Аз както казах,няма да се бъркам и няма да гласувам,защото ако имам пари,ще дойда и на ЛУНАТА :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :drinkers:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Божидар
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Божидар »

Моето мнение е срещата да е на Жребчево -Крапец-Ивайловград ,така че моля модераторите да пуснат анкета :idea: И каквото "Сабя покаже" :!:
На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Pavkata 1977

Мнение от Pavkata 1977 »

Където и да е срещата,след като е решено-ще дойда!Според мен Ивайловград е много добра идея!
Хора,няма как да се съберем и на всеки да е близо!
София-яз.Ивайловград Разстояние: 306.66 km Време: 03:51:26 h
Пловдив-яз.Ивайловград Разстояние: 160.26 km Време: 02:19:58 h
Варна-яз.Ивайловград Разстояние: 325.2 km Време: 04:53:36 h
Русе-яз.Ивайловград Разстояние: 351.25 km Време: 05:06:05 h
В.Търново-яз.Ивайловград Разстояние: 247.35 km Време: 03:49:50 h
Ст.Загора-яз.Ивайловград Разстояние: 117.86 km Време: 02:08:58 h
Бургас-яз.Ивайловград Разстояние: 197.19 km Време: 03:18:38 h
Хасково-яз.Ивайловград Разстояние: 88.88 km Време: 01:25:23 h

Ето това са разстоянията!Вижда се,че на русенци,варненци и софианци ще е най-далечко,но нима това би ни спряло? :D :D :D
СЪНДИ

Мнение от СЪНДИ »

Леле,като знам,че отново ще се видя с ПРИЯТЕЛИ.Разстоянието за мен е без значение. :lol:
петко стоянов

Мнение от петко стоянов »

На Ивайлов не съм ходил и затва гласувам за там.
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

Искър, Жребчево, Копринка според мен стават за среща.
На Ивайловград съм бил само един път и не съм наясно с местата.
Изображение
Заключено

Обратно към “Срещи и Купони”