Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

с.Бориславци -яз.Ивайловград-искам съвет
Модератор: sapuna
с.Бориславци -яз.Ивайловград-искам съвет
Здравейте ,колеги.През месец Юни,бях на излет на яз. Ивайловград и по- точно на стеснението му до село Бориславци(на въженият мост).Бих искал информация за особедностите на язовира на това място.Понеже много колеги ходят там с лодки и горе -долу знаят далбочината и релефа .
Също така искам да попитам на какава стръв налитат сома и бялата риба там.Ще ловя от брега понеже не разполагам с лодка .Имам още няколко въпроса които искам да задам:
1.Когато ловя на дъно,прекарвам куката (2 или 3 нули) през опашката на рибата ,после намотавам кордата 2-3 пати през опашката и след това я забивам през грабната перка.Правилен ли е този начин за подаване на стръвта?
2.Кой метод е по-добър за улов на сом ,на тапа или на дъно?
Питам специално за този язовир,рибар съм от близо 2 г.,но първата съм ходил предимно на платено,и нещата на дивите места са по - сложни.Ако някой иска да сподели с мен опита си ще му бъда много благодарен.
на 20,21,22 и 23 август ще съм там и бих искал да се върна със снимки в Пловдив а не валат като миналият път.
Също така искам да попитам на какава стръв налитат сома и бялата риба там.Ще ловя от брега понеже не разполагам с лодка .Имам още няколко въпроса които искам да задам:
1.Когато ловя на дъно,прекарвам куката (2 или 3 нули) през опашката на рибата ,после намотавам кордата 2-3 пати през опашката и след това я забивам през грабната перка.Правилен ли е този начин за подаване на стръвта?
2.Кой метод е по-добър за улов на сом ,на тапа или на дъно?
Питам специално за този язовир,рибар съм от близо 2 г.,но първата съм ходил предимно на платено,и нещата на дивите места са по - сложни.Ако някой иска да сподели с мен опита си ще му бъда много благодарен.
на 20,21,22 и 23 август ще съм там и бих искал да се върна със снимки в Пловдив а не валат като миналият път.
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: с.Бориславци -яз.Ивайловград-искам съвет
Точно по тази причина темата отива в раздел "Информация"!predator2 написа:....Бих искал информация за особедностите на язовира