Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

ЯЗОВИР ,,БАТАК,,ПОМОЩ
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: ЯЗОВИР ,,БАТАК,,ПОМОЩ
Как ще е зле 3 дни подред избих ме рибата .Едра червеноперка на жито на цигов чарк
кажи им колега,просто трябва да си знаеш къде да идеш,а с риба е пълно на Батак-червеноперка,костур,таранка,уклей.nasko_ribarq написа:Как ще е зле 3 дни подред избих ме рибата .Едра червеноперка на жито на цигов чарк
именно за това става на вьпрос,да знаеш кьде да е тьрсишkolio_vg написа:кажи им колега,просто трябва да си знаеш къде да идеш,а с риба е пълно на Батак-червеноперка,костур,таранка,уклей.nasko_ribarq написа:Как ще е зле 3 дни подред избих ме рибата .Едра червеноперка на жито на цигов чарк
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=7&t=27255

-
- вече хвърля и на тежко
Кустурът го ловя на рибе в един залив вдясно от Дъното, не знам как се казва. Но трябва лодка. А ако си от София, няма смисъл да ходиш до Батак за кустур. На челопечене кълве повече. А ако искаш да отидеш заради природата, то тогава си заслужава да посетиш яз.Батак.
Последно промяна от lubo9 на Пон Авг 03, 2009 9:10 pm, променено общо 1 път.
Мисълта убива действието!
колега завиждам ти с лодка,на клатурка е наи резултатен костура от лодкатаlubo9 написа:Кустурът го ловя на рибе в един залив вдясно от Дъното, не знам как се казва. Но трябва лодка.
Някой няма ли да сподели по коя страна излиза повече или различно? 

-
- научил се да хвърля
Хм, къде да отида на "Батак" в момента???
бях на Батак сряда и четвъртак с едно приятелче за костур и за двата дена 50 костура много жалка история беха тия два дни,не бяхме ходили 2 седмици и кат видяхме колко водорасли има там направо се ужасихме
в четвъртак като отидехме взимаше малко повече,но пак си беше слабо ся тия дни може да се е размърдал,ако ида тия дни ще ви кажа инфо,който лови костур там 

В петък отидох на костандовския залив до неделя.Положението е трагично тръгнах с намерението да извадя по някой шаро а в действителнос само бабушки ,имаше и по едри риби но като цяло зле
вчера бях на Батак с едно приятелче и костура почна да зима откакто пристигнахме и напълнихме една кофа,а учудващото беше,че на бял червей хванахме и 5 перки без никви захранки просто опитахме и удариха не лоши перки. В крайна сметка стигнахме до извода,че рибата се е размърдала вече миналата седмица беше пълна скръб там и костура не взимаше
-
- новобранец
Темата е за Батак
slivnalia

slivnalia
Пробвайте на стената ( ако имате лодка още по-добре ) , там се въртят големите стада костури и се лови голямо количество.kolio_vg написа:вчера бях на Батак с едно приятелче и костура почна да зима откакто пристигнахме и напълнихме една кофа,а учудващото беше,че на бял червей хванахме и 5 перки без никви захранки просто опитахме и удариха не лоши перки. В крайна сметка стигнахме до извода,че рибата се е размърдала вече миналата седмица беше пълна скръб там и костура не взимаше
Някой с прясно инфо от тези дни? Мирната риба ( баби,перки,каракуди ) вероятно вече се приготвят за зимата,но костура би трябвало да дава.
TICA FAN
еми те стадата са си навсякаде не само на стената,а по всички костурски места,а и хвърля хайвер сега.Миналата седмица като чистихме костури много хайвер открихме и е страшно вкусен,идеален е за бирата