Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

3 в 1
-
- разбира нещата
3 в 1
Не съм пускал тема бая одавна,ама сега ще се реванширам с малко инфо.Действито се развива около Пловдив-Марица,Домлян,Пясъка.Не съм правил подробни снимки щот знам че,галерията не работи
Почвам с Марица;мястото е зад село Оризари,лових на плувка,а за стръв бял и пинки.Това излизаше;

Направих малко мрянско мезе за бирата и газ обратно.кефалчетата си ги пусках обратано.Само едно оставих за стръв

Няколко дни по късно на Домлян с един приятел.Пак на плувка,а за стръв само царевичка кансерва

колегата хвана некое костурче,бабки и кефалчета,а аз се отчетох с 2 шаранчета около кило,за цял ден.
И на края ще завърша с пясъка.За стръв симеончета и червей,мястото дупката.Пак на плувка

някоя друга живичка си замина обратно да расте
и накрая една снимка на плувките с които се ловя цяло лято

Почвам с Марица;мястото е зад село Оризари,лових на плувка,а за стръв бял и пинки.Това излизаше;

Направих малко мрянско мезе за бирата и газ обратно.кефалчетата си ги пусках обратано.Само едно оставих за стръв

Няколко дни по късно на Домлян с един приятел.Пак на плувка,а за стръв само царевичка кансерва

колегата хвана некое костурче,бабки и кефалчета,а аз се отчетох с 2 шаранчета около кило,за цял ден.
И на края ще завърша с пясъка.За стръв симеончета и червей,мястото дупката.Пак на плувка

някоя друга живичка си замина обратно да расте

и накрая една снимка на плувките с които се ловя цяло лято

Re: 3 в 1
Който си разбира си разбира,гледам разбил си сулките и костура
Евала колега 

най-ве4е костураsom4o написа:Който си разбира си разбира,гледам разбил си сулките и костураЕвала колега
Браво колега 

- karadjov77
- ще става разбирач
Поздрави колега, не се сърди но тези бели риби е грехога да ги взимаш!!!
НЕ ПЛАЧИ МАЙКО НЕ ТЪЖИ,
ЧЕ СТАНАХ АЗИ ХАЙДУТИН,
ХАЙДУТИН МАЙКО БУНТОВНИК.
ЧЕ СТАНАХ АЗИ ХАЙДУТИН,
ХАЙДУТИН МАЙКО БУНТОВНИК.
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Браво за излетите колега !
И малко да оффна тея плувки боядисваш ли ги или си го оставяш натурал ?
А и да ти дам едно съветче прави ги по издължени ще забележиш отчетливоста как се увеличава редом с това колко е издължена
И малко да оффна тея плувки боядисваш ли ги или си го оставяш натурал ?
А и да ти дам едно съветче прави ги по издължени ще забележиш отчетливоста как се увеличава редом с това колко е издължена

Без риболов няма любов !
-
- разбира нещата
Плувките си ги оставям така натурал.Имам само 2-3 по издължени за по дребни рибета,знам че стават по чувствителни,ама немогат да носят симеони
,потапят ги.
Както вече казах живичките,от сулките си заминаха обратно.Сулка на жива стръв,неможе без брак!Няколко си бяха и над лакът-мерни.

Както вече казах живичките,от сулките си заминаха обратно.Сулка на жива стръв,неможе без брак!Няколко си бяха и над лакът-мерни.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чудесни три излета 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

- GODzillata
- и господ не е толокова добър