Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
Re: руская рибалка 2.0
pey4o написа:Спасе кажи как да го прекръстя с друго име моят профил с този гдето си го пуснал
Като го качиш някъде и ми пуснеш линк и името с което искаш да го кръстя.А може да ти кача и същия с името,което ми посочиш.
А можеш ли да го качаиш същия с името, Пейчо ще съм ти много благодарен.
Като го качиш някъде и ми пуснеш линк и името с което искаш да го кръстя.А може да ти кача и същия с името,което ми посочиш.
А можеш ли да го качаиш същия с името, Пейчо ще съм ти много благодарен.
-
- вече хвърля и на тежко
Заповядай!pey4o написа:А можеш ли да го качаиш същия с името, Пейчо ще съм ти много благодарен.

Наслука!!

оф немога да пусна картинка и това е 

много ти благодаря за положеният ти труд но от там немога да го изтегля ако можеш го пусни в предишният пост ипи някаде другаде.bai_spas написа:Заповядай!pey4o написа:А можеш ли да го качаиш същия с името, Пейчо ще съм ти много благодарен.ЦЪК Даже ти наловх и 10 000 рибки за стръв,да не щапаш като щиркел по плиткото.Ползвай със здраве и да не забравиш да почерпиш!
![]()
Наслука!!
-
- вече хвърля и на тежко
Заповядай!!pey4o написа: много ти благодаря за положеният ти труд но от там немога да го изтегля ако можеш го пусни в предишният пост ипи някаде другаде.

Спасе златен си още един път благодаря

а с бг версията?Да не се отказахте
Може още да са по морето и да разспускат с бира

айде бе нещо много замлъкнахте 

- stoilkatastz
- ще става разбирач
колеги едно въпросче.на два пъти получавам награда буре с бира.първия път го изпи дет се вика на екс и героия се нафирка ама го оправих,втория път му давах по малко и с паузи горе долу три дни и накраия пак се напаса как да я пие таз бира че да нямя ядове.

-
- вече хвърля и на тежко
Гледай индикатора за алкохол.Ще му даваш най-много до 2 чертички.няма да му даваш повече докато не се скрият.Не предприемай пътуване до друга база ако има даже и една чертичка алкохол,защото се напива веднага при пътуване.Докато не изпиеш бъчвата няма да ходиш на бази където има забрана за алкохол,защото ще има глоба!stoilkatastz написа:колеги едно въпросче.на два пъти получавам награда буре с бира.първия път го изпи дет се вика на екс и героия се нафирка ама го оправих,втория път му давах по малко и с паузи горе долу три дни и накраия пак се напаса как да я пие таз бира че да нямя ядове.![]()
![]()
![]()
Наслука!!