Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Продължение ТЕЦ-2 Топлото
Продължение ТЕЦ-2 Топлото
Здравейте,колеги и колежки.След като се посъвзех от "успещният улов"Седнах да ви пиша,бях ви обещал.
В петък престигнахме към,17:30ч.на топлата част.Места никакви.Започна се едно обикаляне и най на края разгеле,местенце.
Те го местенцето.Първи ден-петък,мъка....мъка...мъка
Никакъв признак,че в този водоем има риба.За наша успокоение,пристигна Бай Георги от Раднево.
Те го и него.И при него мъка....мъка....Беше застанал от дясно на наш колега от форума.Който,цяла седмица е захраннвал и какви ли не екстри.Резултата,три сомета.Причината никои не може да е каже.В събота се отказах от мерака,за амур и шаран.И реших по мои много стар и успешен начин,да търся хишната риба.Стръв жабе на дъно с подвижно улово.Първи удър,соме.
За голямо мое съжеление,разбрах,че Иво-Доктор без да иска забравил да захлупи кофата с жабетат и те беш да ги няма.Щех да го утрепа
И сега кво да правя
Мислих,мислих и измислих.Ще търся бялата на плувка на рибе/слънчак/ и я намерих
Общо взето това беше нашият "успешен улов"на амури и шарани.На всички вас,желая крепко Здраве,щастие и сто процентови успехи. 

Последно промяна от СЪНДИ на Нед Авг 09, 2009 6:29 pm, променено общо 2 пъти.
-
- и господ не е толокова добър
Re: Продължени е ТЕЦ-2 Топлото
Супер си 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
-
- кандидат преподавател
Да си жив и здрав и още много излети да направиш.А иначе нали си бил за риби, това е важното 

- muerter
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Щом си бил на гьола,значи излета е успешен
А и това че си изльгал бяла ,вьв тази вода като чаи,си е направо постижение .Браво.
Лошото на Овчарица е ,че се пишат само успешните,а те са доста по малко от неуспешните.
Имам впредвид ,че от 200 човека ,риба хващат 30 и те пускат теми,а останалите мьлчат.
И всеки си мисли че отиде ли ,задьлжително ще хване.

А и това че си изльгал бяла ,вьв тази вода като чаи,си е направо постижение .Браво.
Лошото на Овчарица е ,че се пишат само успешните,а те са доста по малко от неуспешните.
Имам впредвид ,че от 200 човека ,риба хващат 30 и те пускат теми,а останалите мьлчат.
И всеки си мисли че отиде ли ,задьлжително ще хване.
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Продължение ТЕЦ-2 Топлото
Пък този "едноседмичен съфорумник" май ми е и градски!

Да Митаче,благодаряти Батко.sapuna написа:Пък този "едноседмичен съфорумник" май ми е и градски!![]()

поне си хванал нещо
и аз сега се връщам от 15 риболова за тази година този път направихме капо водата е с метър надоло и 100 пъти минаваше един тир и една фадрома през стената капото е заради тези 2 фактора все пак се напихме здраво и пак се видях с колегата от варна много хубав човек като влизах да храня между каналите ме нахапаха оси счупих си едната пръчка и много нерви изхабих единственото нещо което ми даваше кураж че утре ще си зема книжката и вече ще карам бавно
и аз сега се връщам от 15 риболова за тази година този път направихме капо водата е с метър надоло и 100 пъти минаваше един тир и една фадрома през стената капото е заради тези 2 фактора все пак се напихме здраво и пак се видях с колегата от варна много хубав човек като влизах да храня между каналите ме нахапаха оси счупих си едната пръчка и много нерви изхабих единственото нещо което ми даваше кураж че утре ще си зема книжката и вече ще карам бавно
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
-
- сериозен играч

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..