Информация от яз.Овчарица(топлото)

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
Анатоли Стоименов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Информация от яз.Овчарица(топлото)

Мнение от Анатоли Стоименов »

Здравейте!Информацията е от преди 2 часа........двама мои приятели са от понеделник там и ще стоят до утре вечер.Та.......
От понеделник до днес на обяд са нямали пипане.Днес около 14.00 са имали удар на амур но за жалост малко преди да го кепнат си е отишъл по-живо,по-здраво(бил е от порядъка на 4-5 кг на око колкото може да се прецени)В 17.30 е последвал втори удър,този път на значително по-голям екземпляр............Амура е 110 см,незная колко тежи понеже нямат кантар а са го мерили с рулетка която е останала в колата :D
Това е засега от тях и респективно от мен..............а снимки като се върнат!
п.с Незная дали активизирането на рибата се дължи на това,но от тази сутрин нивото на водата се е качило с около 30-40 см.
Дано съм бил полезен на някой колега,който мисли да тръгва за Топлото...........!
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Re: Информация от яз.Овчарица(топлото)

Мнение от сомчо »

Днес се чух с братовчеда от Стара Загора и реших също да пусна малко инфо.Вчера е бил на Топлото и каза че е било гъз до гъз,място няма къде да си намериш.Пообиколил е да огледа но никои не бил хванал нищо,повечето колеги даже са нямали удари.Каза също че нивото на водата е паднало много.Вечерта е бил на студеното и са хванали няколко дребни сомчета 2-2,5 на земен червей.Имали са късане на жабка.Това е от мен,утре като се върне братчеда от Жребчево ще пусна прясно инфо и от там :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”