Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Информация от яз.Овчарица(топлото)
Модератор: sapuna
- Анатоли Стоименов
- научил се да хвърля
Информация от яз.Овчарица(топлото)
Здравейте!Информацията е от преди 2 часа........двама мои приятели са от понеделник там и ще стоят до утре вечер.Та.......
От понеделник до днес на обяд са нямали пипане.Днес около 14.00 са имали удар на амур но за жалост малко преди да го кепнат си е отишъл по-живо,по-здраво(бил е от порядъка на 4-5 кг на око колкото може да се прецени)В 17.30 е последвал втори удър,този път на значително по-голям екземпляр............Амура е 110 см,незная колко тежи понеже нямат кантар а са го мерили с рулетка която е останала в колата
Това е засега от тях и респективно от мен..............а снимки като се върнат!
п.с Незная дали активизирането на рибата се дължи на това,но от тази сутрин нивото на водата се е качило с около 30-40 см.
Дано съм бил полезен на някой колега,който мисли да тръгва за Топлото...........!
От понеделник до днес на обяд са нямали пипане.Днес около 14.00 са имали удар на амур но за жалост малко преди да го кепнат си е отишъл по-живо,по-здраво(бил е от порядъка на 4-5 кг на око колкото може да се прецени)В 17.30 е последвал втори удър,този път на значително по-голям екземпляр............Амура е 110 см,незная колко тежи понеже нямат кантар а са го мерили с рулетка която е останала в колата

Това е засега от тях и респективно от мен..............а снимки като се върнат!
п.с Незная дали активизирането на рибата се дължи на това,но от тази сутрин нивото на водата се е качило с около 30-40 см.
Дано съм бил полезен на някой колега,който мисли да тръгва за Топлото...........!
Re: Информация от яз.Овчарица(топлото)
Днес се чух с братовчеда от Стара Загора и реших също да пусна малко инфо.Вчера е бил на Топлото и каза че е било гъз до гъз,място няма къде да си намериш.Пообиколил е да огледа но никои не бил хванал нищо,повечето колеги даже са нямали удари.Каза също че нивото на водата е паднало много.Вечерта е бил на студеното и са хванали няколко дребни сомчета 2-2,5 на земен червей.Имали са късане на жабка.Това е от мен,утре като се върне братчеда от Жребчево ще пусна прясно инфо и от там