Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Цецо, Росен, аз и баба на Панчарево
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Цецо, Росен, аз и баба на Панчарево
Много готин риболов!!
Няма нищо по-хубаво от това да дойдат да те вземат от вас, да са ти купили стръв и захранка, да ти ги забъркат, че и живарник да ти дадът да си слагаш рибките
Е има, но снимки на бирата и скарата, които Цецо донесе за обяд нямам, тъй че няма да ви разказвам за топлите кюфтенца, за лютеницата с лук и за бобената салатка.
На язовира бяхме към 5 часа, взехме местата и седнахме на по студено тониче да чакаме съмването.
Няма и 45 минути и вече беше достатъчно светло, за да ми забъркат храната
, а малко по-късно вече махахме с въдиците.
Аз и Росен с мачове, а Цецо с директния.
Рибите не бяха много гъсти и ми оставиха възможност да се огледам
ляво

напред

дясно

Ловиме си ние рибки и по едно време що да видиме, Chapara се пързаля надолу по калната пътека, дошъл да ни види, да пием по бира
След него дойде и някаква особена сплескана риба

ПП. Изпрати специални поздрави на Пешо Платиката, много е доволна от новия си дом.
Така в шеги и закачки, на Цецо му звънна кучето и вика, време е да се прибирате или ще се изпикам на килима в хола.
Прибрахме рибоците, снимахме ги до пълна загуба на съзнание и ги хвърлихме във водата да се издавят гадовете

А ето и няколко снимчици, ей така да ви е яд, че не дойдохте да се видим и да черпите по бира

Няма нищо по-хубаво от това да дойдат да те вземат от вас, да са ти купили стръв и захранка, да ти ги забъркат, че и живарник да ти дадът да си слагаш рибките

Е има, но снимки на бирата и скарата, които Цецо донесе за обяд нямам, тъй че няма да ви разказвам за топлите кюфтенца, за лютеницата с лук и за бобената салатка.

На язовира бяхме към 5 часа, взехме местата и седнахме на по студено тониче да чакаме съмването.
Няма и 45 минути и вече беше достатъчно светло, за да ми забъркат храната

Аз и Росен с мачове, а Цецо с директния.
Рибите не бяха много гъсти и ми оставиха възможност да се огледам
ляво
напред
дясно
Ловиме си ние рибки и по едно време що да видиме, Chapara се пързаля надолу по калната пътека, дошъл да ни види, да пием по бира

След него дойде и някаква особена сплескана риба
ПП. Изпрати специални поздрави на Пешо Платиката, много е доволна от новия си дом.
Така в шеги и закачки, на Цецо му звънна кучето и вика, време е да се прибирате или ще се изпикам на килима в хола.
Прибрахме рибоците, снимахме ги до пълна загуба на съзнание и ги хвърлихме във водата да се издавят гадовете
А ето и няколко снимчици, ей така да ви е яд, че не дойдохте да се видим и да черпите по бира
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Re: Цецо, Росен, аз и баба на Панчарево
chirusa_bg написа:Ловиме си ние рибки и по едно време що да видиме, Chapara се пързаля надолу по калната пътека, дошъл да ни види, да пием по бира

Де го бе!?
Бравос!
Трябваше ние да си послушаме Пачо и да заложим на Пънча... ама ние да гоним дивото на яз.Искър
Поздрави за хубавия риблов!
Трябваше ние да си послушаме Пачо и да заложим на Пънча... ама ние да гоним дивото на яз.Искър

Поздрави за хубавия риблов!

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Браво момчета- и е близо и е удобно!! На каква стръв е най- активна 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Eдин бял червейnaskobo написа:На каква стръв е най- активна

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
chirusa_bg написа:Eдин бял червейnaskobo написа:На каква стръв е най- активна

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Поздравления на гооуееемата група..

Браво Браво !
Хубав излет,ма що не взехте и на Цецо кучето свет да види,а и той да не се притеснява за килима 

Добре сте си половили на Панчака,евала 

- Николай Неделков
- учете се от него
ГоУеми сте специаУисти значи 

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво за веселата компаниа 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!