Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Платички с очички
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Платички с очички
След бабушколова на Панчарево в събота / http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... ead#unread /, неделя беше ден за почивка и риболов с любимия директен.
Идеята беше с колегата Самуил да си вземем лодка от Щъркела и да порим искърските вълни, но само за седмица лодките поскъпнали мако над двойно
Разочаровани отложихме старта и решихме да тръгнем от София към 7 часа, пък когато стигнем.
Към 8 и 30 вече бяхме на язовира и аз се скрих в гората да се преоблека с най-секси рокличката, която имам.
Така с прическа, грим и предицвикателно облекло запърхах с мигли по брега и се молех на колегите рибари да ни направят място да половим или поне да ми дадът да им пипна въдичките.
Казвам ви, трудна работа, това рибрите са големи бастуни, как пък един не се нави да си половим рибки заедно
Пробвах си чара на 40-50 места и вече с леко разрошена коса от сутришния ветрец стигнах до любимото си място, а то СВОБОДНО!!!
От тук до вечерта деня беше спокоен. Седях си на столчето, гледх плувката, а тя все под водата
Направихме няколко снимки с новия тоалет, че да ги пусна в сайт за запознанство и се прибрахме към София.
Ето ги и тях

Хубава съм нали??
Идеята беше с колегата Самуил да си вземем лодка от Щъркела и да порим искърските вълни, но само за седмица лодките поскъпнали мако над двойно

Разочаровани отложихме старта и решихме да тръгнем от София към 7 часа, пък когато стигнем.
Към 8 и 30 вече бяхме на язовира и аз се скрих в гората да се преоблека с най-секси рокличката, която имам.
Така с прическа, грим и предицвикателно облекло запърхах с мигли по брега и се молех на колегите рибари да ни направят място да половим или поне да ми дадът да им пипна въдичките.
Казвам ви, трудна работа, това рибрите са големи бастуни, как пък един не се нави да си половим рибки заедно

Пробвах си чара на 40-50 места и вече с леко разрошена коса от сутришния ветрец стигнах до любимото си място, а то СВОБОДНО!!!
От тук до вечерта деня беше спокоен. Седях си на столчето, гледх плувката, а тя все под водата

Направихме няколко снимки с новия тоалет, че да ги пусна в сайт за запознанство и се прибрахме към София.
Ето ги и тях
Хубава съм нали??
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Re: Платички с очички

Тотално разцепване!

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Браво момчета
Какъв е този късмет бе-да го намерите това място празно в неделя 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Не е лошо да си влачиш един варел..тия кофи малки ги праат бе...

-
- вече хвърля и на тежко
Браво колеги
верно, че кофите ги правите да изглежддат малки 

-
- научил се да хвърля
Малиии
!Доста риба.Колко кг. е това? 

Браво че и много

не бе я ми кажете еи така ориентировъчно колко кг. са тия рибки общо
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Много ти малка кофата та чак сте я напълнили до горе
браво !!!

Без риболов няма любов !
Да заръчаш в Сенсас да пуснат по-големи баки, че тези не стигат доникъде и да дадат една безплатно за рекламата

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Баткоооо не вервам 

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
йьййьйьь или дажеTRANSKI RIBAR написа:Баткоооо не вервам
хахахаах
пп. Идвай у скупето

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Брей, че много платички
. Поздравления