Търся инфо за Бебреш

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Geo_G
новобранец
новобранец

Търся инфо за Бебреш

Мнение от Geo_G »

Здравейте колеги.
Търся инфо за Бебреш или язовира, който се вижда от големия виадукт на магистрала Хемус.

Благодаря предварително на отзовалите се.
Аватар
Щуката
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Щуката »

Здравей колега.
От въпросният язовир съм доволен по ред причини...
1.хаща се прилично количество костур (мерен),излизат и доста прилични кленове.От време на време се обаждат шаранчета (но е грехота )също има и уклей,червеноперка и редки каракуди.
2.природата е много красива и е тихо и спокойно в сравниние с другите софийски гьолове :wink:
НО
Имай впредвид, че там в 70% от времето духа вятър и има вълнички
И по някой път покрай брега се разхождат диви коне,крави и прасета :lol:
Наслука :)
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Aз лично само костутчета по 100-200 грама. Но като цяло съм обнадежден минават често горскита което е признак че няма много бракониери, не че не съм виждал мража и там.
на слука.
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Щуката написа:Здравей колега.
1.хаща се прилично количество костур (мерен),излизат и доста прилични кленове.От време на време се обаждат шаранчета (но е грехота )също има и уклей,червеноперка и редки каракуди.
2.природата е много красива и е тихо и спокойно в сравниние с другите софийски гьолове :wink:
НО
Здравей колега.Може ли да кажеш малко по-подробно на какво излизат костурите,кленовете.Каде по точно на язовира ги тьрсиш(ловиш).Каква в линията,някоя друга особенност :?:
Аватар
Щуката
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Щуката »

Aglia написа:
НО
Здравей колега.Може ли да кажеш малко по-подробно на какво излизат костурите,кленовете.Каде по точно на язовира ги тьрсиш(ловиш).Каква в линията,някоя друга особенност :?:
Значи, костурите ги "наказвахме" на рибе, кленовете също,но местните казаха, че излизат на джанка и на дренка :) Мястото на което бяхме е последното възможно , на което може да стигнем с кола(има един път който влиза във водата-там ги търсхме)Относно монтажа - рибите даваха както на плувка така и на дъно. Ще дам и едно жокерче,че около брега вреше от дребни рибки(уклейчета),но сега може и да са се дръпнали навътре, така че си набавете рибета предварително :wink:
-----------------------------------------------
Сега и аз да задам някой друг въпрос:
Някой скоро ходил ли е защото в неделя мислиме да отскочиме до там? Интересува ме излиза ли костур и как е нивото?А и за горските...и при нас бяха на лице ,но този път един от компанията няма да има билет, дали ще е проблем? При нас минаха през седмицата, дали минават през почивните дни :roll:
Успех и Наслука
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Щуката написа:
Aglia написа:
НО
Значи, костурите ги "наказвахме" на рибе, кленовете също,но местните казаха, че излизат на джанка и на дренка :) Мястото на което бяхме е последното възможно , на което може да стигнем с кола(има един път който влиза във водата-там ги търсхме)Относно монтажа - рибите даваха както на плувка така и на дъно. Ще дам и едно жокерче,че около брега вреше от дребни рибки(уклейчета),но сега може и да са се дръпнали навътре, така че си набавете рибета предварително :wink:
-----------------------------------------------
Сега и аз да задам някой друг въпрос:
Някой скоро ходил ли е защото в неделя мислиме да отскочиме до там? Интересува ме излиза ли костур и как е нивото?А и за горските...и при нас бяха на лице ,но този път един от компанията няма да има билет, дали ще е проблем? При нас минаха през седмицата, дали минават през почивните дни :roll:
Успех и Наслука
Мерси за инфото колега,значи ги ловите на рибе на дьно и плувка.А не сте ли пробвали на блесна,евентуално булдо за кленовете :?: А тоя пьт който влиза вьв водата от кьм устието ли е или някаде кьм стената?Аз сьм бил от кьм устието(началото на язовира) и там помня имаше някакви широки бетонни плоскости който влизат вьв водата.Това ли е пьтят за който говориш :?: Ако ходите в Неделя наслука и да разкажеш после кое как е било(а и някоя снимчица на язовира и местата няма да са излишни ако имаш вьзможност :wink: )
Аватар
Щуката
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от Щуката »

Малко съм отвеян и забравих да споне за спининга :)
Та на малки блеснички излизаше и костур и клен,но много по на рядко. Според мен в този момент (август) язовира изобилстваше от естествена храна и затова кълвеше по-радко на "желязо" :wink:
Утре ще се постарая да кача 1-2 снимки :D
Geo_G
новобранец
новобранец

Мнение от Geo_G »

Някой да има прясна информация ?
Благодаря Ви предварително.

Живи, здрави и много късмет!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”