Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Търся инфо за Бебреш
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Търся инфо за Бебреш
Здравейте колеги.
Търся инфо за Бебреш или язовира, който се вижда от големия виадукт на магистрала Хемус.
Благодаря предварително на отзовалите се.
Търся инфо за Бебреш или язовира, който се вижда от големия виадукт на магистрала Хемус.
Благодаря предварително на отзовалите се.
- Щуката
- новобранец
- Обратна връзка:
Здравей колега.
От въпросният язовир съм доволен по ред причини...
1.хаща се прилично количество костур (мерен),излизат и доста прилични кленове.От време на време се обаждат шаранчета (но е грехота )също има и уклей,червеноперка и редки каракуди.
2.природата е много красива и е тихо и спокойно в сравниние с другите софийски гьолове
НО
Имай впредвид, че там в 70% от времето духа вятър и има вълнички
И по някой път покрай брега се разхождат диви коне,крави и прасета
Наслука
1.хаща се прилично количество костур (мерен),излизат и доста прилични кленове.От време на време се обаждат шаранчета (но е грехота )също има и уклей,червеноперка и редки каракуди.
2.природата е много красива и е тихо и спокойно в сравниние с другите софийски гьолове

НО
И по някой път покрай брега се разхождат диви коне,крави и прасета

Наслука

- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Здравей колега.Може ли да кажеш малко по-подробно на какво излизат костурите,кленовете.Каде по точно на язовира ги тьрсиш(ловиш).Каква в линията,някоя друга особенностЩуката написа:Здравей колега.
2.природата е много красива и е тихо и спокойно в сравниние с другите софийски гьолове![]()
НО
И по някой път покрай брега се разхождат диви коне,крави и прасета![]()
Наслука

- Щуката
- новобранец
- Обратна връзка:
Значи, костурите ги "наказвахме" на рибе, кленовете също,но местните казаха, че излизат на джанка и на дренкаAglia написа:Здравей колега.Може ли да кажеш малко по-подробно на какво излизат костурите,кленовете.Каде по точно на язовира ги тьрсиш(ловиш).Каква в линията,някоя друга особенностЩуката написа:Здравей колега.
2.природата е много красива и е тихо и спокойно в сравниние с другите софийски гьолове![]()
НО
Наслука

-----------------------------------------------
Сега и аз да задам някой друг въпрос:
Някой скоро ходил ли е защото в неделя мислиме да отскочиме до там? Интересува ме излиза ли костур и как е нивото?А и за горските...и при нас бяха на лице ,но този път един от компанията няма да има билет, дали ще е проблем? При нас минаха през седмицата, дали минават през почивните дни

Успех и Наслука
- Aglia
- вече хвърля и на тежко
Мерси за инфото колега,значи ги ловите на рибе на дьно и плувка.А не сте ли пробвали на блесна,евентуално булдо за кленоветеЩуката написа:Значи, костурите ги "наказвахме" на рибе, кленовете също,но местните казаха, че излизат на джанка и на дренкаAglia написа:Здравей колега.Може ли да кажеш малко по-подробно на какво излизат костурите,кленовете.Каде по точно на язовира ги тьрсиш(ловиш).Каква в линията,някоя друга особенностЩуката написа:Здравей колега.
НО
НаслукаМястото на което бяхме е последното възможно , на което може да стигнем с кола(има един път който влиза във водата-там ги търсхме)Относно монтажа - рибите даваха както на плувка така и на дъно. Ще дам и едно жокерче,че около брега вреше от дребни рибки(уклейчета),но сега може и да са се дръпнали навътре, така че си набавете рибета предварително
![]()
-----------------------------------------------
Сега и аз да задам някой друг въпрос:
Някой скоро ходил ли е защото в неделя мислиме да отскочиме до там? Интересува ме излиза ли костур и как е нивото?А и за горските...и при нас бяха на лице ,но този път един от компанията няма да има билет, дали ще е проблем? При нас минаха през седмицата, дали минават през почивните дни![]()
Успех и Наслука