Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Резултати от напредвара"Райски кът"с. Първенец
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
-
- новобранец
Re: Резултати от напредвара"Райски кът"с. Първенец
Здравейте и от мен. Аз също си изкарах чудесно и мисля да зачестя участията си по съзтезанията, а и допълнителна мотивация това трето място. Благодарности към Ники Ангелов, че ме "зариби" по тях.
По отношение на тактиката няма да споделям, защото сигурно ще звучи лаишки, тъй като от скоро се занимавам по-активно с риболов, различен от традиционната дънна. Но за захранката използвах Jaxon, която е с по-едри частици и шаранска, предполагам и затова имах толкова закачания на шарани - доволен съм от нея в това отношение.
Благодарности и на butnik-a за споделените тактики и пинизи.
Очаквам с нетърпение следващата надпревара за победата...
По отношение на тактиката няма да споделям, защото сигурно ще звучи лаишки, тъй като от скоро се занимавам по-активно с риболов, различен от традиционната дънна. Но за захранката използвах Jaxon, която е с по-едри частици и шаранска, предполагам и затова имах толкова закачания на шарани - доволен съм от нея в това отношение.
Благодарности и на butnik-a за споделените тактики и пинизи.
Очаквам с нетърпение следващата надпревара за победата...
Re: Резултати от напредвара"Райски кът"с. Първенец
Здравеите колеги от доста време не сте срещали муцуната ми тук но така се случва по някога!! С две думи да споделя само...поредицата от незабравими надпревари продължава неспирно за което много се радвам.А още повече се радвам за победата на моят сенсей 4и4о Коце!! Бравооо чичо Коце показал си им че и с черничева клконка пак ще ги мъкнеш
.. надявам се да успея да участвам следващия път че от работата ли или незнам защо но много ме сарбат ръцете НА-СЛУКА!

това не е хоби!!А си е чиста БОЛЕСТ