Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Резултати от напредвара"Райски кът"с. Първенец
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Резултати от напредвара"Райски кът"с. Първенец
Ето,че отмина още един турнир.Участвахме 13 колеги.Риболова протече при сладки мохабети и даже се хващаха и риби.Имаше доста бонуси ,които изиграха важна роля при крайния резултат.Пиша набързо само резултатите,по-
късно колегите ще пуснат снимки и всеки ще сподели кой как е ловил.
1.Коцето-For
2.Kиро голямата змия
3.Светослав
Благодаря на любезните домакини за топлото посрещане и за студената бира с която ни почерпиха и за предоставената възможност да организираме това мероприятие.
късно колегите ще пуснат снимки и всеки ще сподели кой как е ловил.
1.Коцето-For
2.Kиро голямата змия
3.Светослав
Благодаря на любезните домакини за топлото посрещане и за студената бира с която ни почерпиха и за предоставената възможност да организираме това мероприятие.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Re: Резултати от напредвара"Райски кът"с. Първенец
Честито на победителите!!!

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Като как тъка този път имаше доста риба основните похвати който ползвах бяха тънки влакна и малки плувки което ми донесе доста кълването,но поради цвета на плувката неможех да ги реализирам повечето.Заложих на малкото храна което явно не беше от значение защото рибата не се влиаеше много от нея.
Важното е,че отново се събрахме групата ударихме му по една бира стана лафа,а това за мен е по важно от риболова да съм в компанията на пекани хора
Важното е,че отново се събрахме групата ударихме му по една бира стана лафа,а това за мен е по важно от риболова да съм в компанията на пекани хора

Без риболов няма любов !

Дзен утрин...

Кокетното водоемче.

Рано сутрин - ентусиасти се записват и въртят пари...

Силата на жребия ни подреди така:
1. Светослав:

2. Ицо - въоражен и опасен...

3. Юрий - Собственик на рекламната агенция, която изработва медалите и купите:

4. Наско - добър приятел от днес:

5. Митака вече щекар:

6. Борето Василев:

7. Богито - хвърли много верни усилия, но уви:

8. Този не го виждате, ама го познавате и аз май донякъде

10. Киро Питона - проведе люта битка и не без резултат - Браво, Киро!

11. Владо - усмихнат и добронамерен:

12. Наско - все още в захлас от нощни екстази - свои и чужди...

13. Shark 77 - плитко се оказа днес за акули

14. Ники Ангелов с хъс за победа:

15. Данчо със сериозна подготовка-

Таво са симпатягите. надпреварвали се от осем до единадесет.

Последва теглене:

Ето и класирането:

Приятелска раздумка и

Те ловиха по-добре днес:

Благодарност за тези добри хора - нашите домакини:

За риболова - капризен.
За победата - спиди 3.5 м. - оказало се безпощадно срещу шараните

За приятелите - благодарност и поклон, че ви има!
За всички - до нови срещи...
Последно промяна от For на Нед Авг 09, 2009 6:30 pm, променено общо 1 път.
-
- фен клуб-скобар
Браво.
Добре сте си изкарали.На сянка ,лаф моабет и студена бира.
И най важното :тези състезания си станаха традиция.
Евала.
Добре сте си изкарали.На сянка ,лаф моабет и студена бира.
И най важното :тези състезания си станаха традиция.
Евала.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
След кратка дрямка ще се "изповядам"първи.От минали риболови и от няколко консултации,които направих с познати реших да изградя следната тактика.А тя беше да наблегна на дребната риба,а ако дойде някой бонус и да мога да си го прибера.Лових на 11.50 основно влакно 0.145 Sarfix и повод 0,117 Xilo на Colmic,kуka№ 15 Kamasan 711,плувка Colmic
4х12.За стръв използвах основно бял,като пробвах различни начини на закачне и комбинация от цвят.За дохранване съм стрелял пелети,жито,царевица и бял,като бях накълцал и червен червей .Вида на захранката не беше от значение,а самото и подаване.Първоначално захраних с 6 малки топки захранка омесена със замразен бял,4 топки глина с накълцан червен и изстрелях няколко прашки гранула,бял и царевица.Първите ми риби бяха перки,като между тях се ловяха и по някои каракудки.След 1-я час имах вече и взимане на шаран,ловях с тънък ластик 0.9 и разпъването му предизвика спор каква е рибата-дали някой голям амур или някой шаран ветеран,но аз знаех ,че рибата ще е около кг.понеже никой не знаеше,че ловя на тънко.До мен Светльо закачи три пъти шарани,но само единия успя да го вкара в живарника.Коцето ловеше на късо със спидито 3м и закачи няколко такива,Киро и той изкара някой шаран,Светльо също,реших,че трябва да наваксвам за да успея поне да вляза в тройката,Светльо не успяваше да лови дребна риба и имах шансове да го бия.След 2ч. на 10мин. къпирах по една топка глина и кълцан,захранка и гранула с бял и царевица,посъбра се риба ,закачих още един бонус,което ме обнадежди за по-челно място,защото след 2ч. работата позамря, а аз си вадех дребни риби,каракуди и перки и едно тикенце.В крайна сметка не ми достигнаха 500гр за да влезна в челната тройка.Доволен съм от риболова,през трите часа имах риби, а и успях да си извадя и бонусите.
Искам да благодаря на всички ,които ни уважиха и дойдоха и
за собствениците на "Райски кът"
4х12.За стръв използвах основно бял,като пробвах различни начини на закачне и комбинация от цвят.За дохранване съм стрелял пелети,жито,царевица и бял,като бях накълцал и червен червей .Вида на захранката не беше от значение,а самото и подаване.Първоначално захраних с 6 малки топки захранка омесена със замразен бял,4 топки глина с накълцан червен и изстрелях няколко прашки гранула,бял и царевица.Първите ми риби бяха перки,като между тях се ловяха и по някои каракудки.След 1-я час имах вече и взимане на шаран,ловях с тънък ластик 0.9 и разпъването му предизвика спор каква е рибата-дали някой голям амур или някой шаран ветеран,но аз знаех ,че рибата ще е около кг.понеже никой не знаеше,че ловя на тънко.До мен Светльо закачи три пъти шарани,но само единия успя да го вкара в живарника.Коцето ловеше на късо със спидито 3м и закачи няколко такива,Киро и той изкара някой шаран,Светльо също,реших,че трябва да наваксвам за да успея поне да вляза в тройката,Светльо не успяваше да лови дребна риба и имах шансове да го бия.След 2ч. на 10мин. къпирах по една топка глина и кълцан,захранка и гранула с бял и царевица,посъбра се риба ,закачих още един бонус,което ме обнадежди за по-челно място,защото след 2ч. работата позамря, а аз си вадех дребни риби,каракуди и перки и едно тикенце.В крайна сметка не ми достигнаха 500гр за да влезна в челната тройка.Доволен съм от риболова,през трите часа имах риби, а и успях да си извадя и бонусите.
Искам да благодаря на всички ,които ни уважиха и дойдоха и

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
-
- и господ не е толокова добър
Честито на победителите. 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Николай Ангелов
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тъкмо и аз се наспах. Малко съм сънен още. С прозявка на уста ще драсна и аз няколко реда:
За риболова - супер риблов, подходяща техника и тактика, мач 3,9м.
За ртезултата /5 място/ - извадени 2 шарана с няколко каракуди, откачени 5 шарана...никакъв късмет
.
Останалото ще го повторя, щот не мога да намеря други думи:
За риболова - супер риблов, подходяща техника и тактика, мач 3,9м.
За ртезултата /5 място/ - извадени 2 шарана с няколко каракуди, откачени 5 шарана...никакъв късмет

Останалото ще го повторя, щот не мога да намеря други думи:
- CrossFire
- разбира нещата
Радвам се, че отново бях сред вас!
За моя рибилов няма да споделям понеже съм начинаещ щекар и за момент ми се разминава лекичко теорията с практиката
Но не се отпускайте, наваксвам с пълни сили с ваша помощ и съвети
За моя рибилов няма да споделям понеже съм начинаещ щекар и за момент ми се разминава лекичко теорията с практиката

Но не се отпускайте, наваксвам с пълни сили с ваша помощ и съвети

-
- сериозен играч
Малко снимки и от мен

Ами това е от мен

Ами това е от мен
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- разбира нещата
нищо лично но само 5 топки съм хвърлил и то доста по малки от портукал наздравеFor написа:
6. Борето Василев
[/b]

Последно промяна от borislavvasilev на Нед Авг 09, 2009 7:53 pm, променено общо 1 път.

БАЙ-100-ЯН
Боре, коригирах се. Извинявай - от мен е неточността!нищо лично но само 5 топки съм хвърлил и то доста по малки от портукал наздраве на всички взели участие а за другият път повече и все по големи на победителите
Не е имало и нищо негативно в думите.
Аз вкарах десетина "портокала" на дистанцията на щеката - ей така повече за лично успокоение.

На всички участвали днес

-
- разбира нещата
По повод на днешната надпревара мога да кажа само това
!!!!!!!! Благодаря на всички и с нетърпение чакам следващото..........

-
- научил се да хвърля
поздравления за всички колеги които се бореха достоино в тази натпревара ,наи изкрени благодарности на бат ицо - щедрия за чудесния подарак които ми донесе касмет днес.
за тактиката не очаквах толкова шарани а се бях подготвил за дребно плувка 0.3 гр. оновно 0.12 повот 0.10 кука 16 б511 която бе сменена с б611 след първото геле
риби на 11.50 пред мен нямаше и след леко преписване от коцето и аз минах на късо което ми вкара два боноса в живарника .
за захранка използвах джаксан ,глина с накълцан торен и стрелба на бял толкоз от мен и
за всички ,аиде чакаме следващото састезание.
за тактиката не очаквах толкова шарани а се бях подготвил за дребно плувка 0.3 гр. оновно 0.12 повот 0.10 кука 16 б511 която бе сменена с б611 след първото геле
риби на 11.50 пред мен нямаше и след леко преписване от коцето и аз минах на късо което ми вкара два боноса в живарника .
за захранка използвах джаксан ,глина с накълцан торен и стрелба на бял толкоз от мен и