Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Каква мач въдица да си взема
Модератор: sapuna
Каква мач въдица да си взема
Искам да си взема мач въдица,общо взето съм новобранец ,имам доста пръчки ,ама все стари и тежки ,отскоро посещавам форума и събирам инфо,но имам следните въпроси и ще бъда благодарен ако някой ми отговори.
На каква марка да се спра за мач въдица,размера съм го избрал около 4-4,2 м
С каква акция да е ,смятам да ходя за зарган и други морски зверове ,също така на язовир за шаран да кажем до към 2-3 кила максимум.
Един вид искам универсална пръчка и разбира се не много скъпа.
Машинките са ми тъмна Индия ,имам 3 ,ама не ми е ясно лагери ,аванси и т.н за кво иде реч,доколкото разбирам трябва да е малка ,какво да търся и мога ли да се вместя до към 30 кинта.
Имам и път към Истанбул точно в квартала с въдиците,някой знае ли там дали си струва или от тук да си пазаря.
Благодаря предварително и извинявайте ,че ви занимавам с моите глупости.
На каква марка да се спра за мач въдица,размера съм го избрал около 4-4,2 м
С каква акция да е ,смятам да ходя за зарган и други морски зверове ,също така на язовир за шаран да кажем до към 2-3 кила максимум.
Един вид искам универсална пръчка и разбира се не много скъпа.
Машинките са ми тъмна Индия ,имам 3 ,ама не ми е ясно лагери ,аванси и т.н за кво иде реч,доколкото разбирам трябва да е малка ,какво да търся и мога ли да се вместя до към 30 кинта.
Имам и път към Истанбул точно в квартала с въдиците,някой знае ли там дали си струва или от тук да си пазаря.
Благодаря предварително и извинявайте ,че ви занимавам с моите глупости.
- krokibg
- учете се от него
Колега,сабери си повечко пари за мачова пръчка.Аз лично не съм виждал такава за 30 лв/ и ако има сигорно е АЛБАНСКА/.Даваш ли си сметка,какво качество ще има тази пръчка,ако намериш такава????
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- man1966
- ще става разбирач
И за макарата случката е същата.Хубав прът с калпава макара-не върви... Сабери некой лев ,разходи се по магазините и си земи нещо добро.Примерно Шимано-120-140 кинта има моделчета.Гледай шпулата да е по големка и плитка.Така поне е сигурно че ядовете ще ти са по малко, па и няма след два-три риболова да земеш да търсиш друга макарица,че евтинията се е скапала....dach написа:за макарата питам дали мога да взема нещо за 30 лв
за пръчката разбрах ,че минимум стотак

Я елате рибенца при батко...