22 ПЛАТЕРИНИ ЗА ЧАС- ЕГАТИ ПАУЪРА!!!

Модератори: emo vasilev, alekst

Публикувай отговор
Аватар
HEMINGUEI
ще става разбирач
ще става разбирач

22 ПЛАТЕРИНИ ЗА ЧАС- ЕГАТИ ПАУЪРА!!!

Мнение от HEMINGUEI »

Това е равносметката за едночасовия ми риболов на бомбарда днес преди работа :oops: 22 мерни платерини / около 300 грама/. Колегата с когото бях /Митко Тодоров - популярен спортен журналист,/, улови 14 рибока.Върховно удоволствие което не помня от много дълго време, да кълве добре но ЧАК ПЪК ТОЛКОВА :roll: Понеже има мъртво вълнение и вълна и при замятане правеше корем влакното, докато завъртя няколко оборота с макарата и върха се огъва, ПРИ ТОВА ПЛАТЕРИНИТЕ ГЪЛТАХА КУКАТА КАТО ПОПЧЕТА :shock: Страхотен риболов се получи, не ми се тръгваше но нямаше как- а потвърдена информация показва че навсякъде край Варна е било така :lol: Прогнозирах силен есенен улов на платерини тази есен но началото изненадва и най - големите оптимисти като мен :lol: Ако имате възможност откраднете малко свободно време и бегом към морето! Наслука :D
Който може хваща!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Браво журналисте...а снимков материал стори ли...и ние да се изкефим и порадваме!? :lol:
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

... е....ее...най - после да те видя щастлив като хората, Сървайвъре............ , предполагам че сте били на "дългото място с фара" :wink:

Цяла Варна пее и танцува със бомбардите там..........
... олеле как завиждат от Юг сигурно........... :lol: :lol: :lol:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

... олеле как завиждат от Юг сигурно...........

Хихихихи...от понеделник съм малко в отпусчица...ще видим кой,как и какво...МОЖЕЕЕЕ... :lol: Ще има бегайте лефчовци , че Бати ви идва...що да се тормозим с платеринки и ЗИЗИписалчици :lol:
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Днеска и вчера на корабчето на ной 22 платерини за час се смяташе за слаб улов :lol: .Аз лично фанах 11 поредни риби тоест 11 риби от 11 фърляния.Може би 30 риби фанах за 1 час.А това че лапали като попчета си е верно скъсах 3 куки .Ама не бяха по 300гр а по 200 около 22-28см хубава илария :lol: .
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Я па че си одим за таранка у гьоло... :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
joco

Мнение от joco »

durumov написа:... е....ее...най - после да те видя щастлив като хората, Сървайвъре............ , предполагам че сте били на "дългото място с фара" :wink:

Цяла Варна пее и танцува със бомбардите там..........
... олеле как завиждат от Юг сигурно........... :lol: :lol: :lol:
Ма хич даже не ви завиждаме.Със сина ми бяхме на почивка в Царево от 29,08 до 5.09.Ката вечер на плажа на дъно излизаха платерини и кефали над 2 кг.Поне по 3-4 бр.За дребната платерина не коментирам.Абе който хвърли той хвана.И на фона на това,че хал хабер си нямам от морски риболов! :oops: То и аз не ги лових,а синчето,щото вашия морски такъм е като моя за сомове! :twisted: И не трябва да засичаш!!И не беше интересно!
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”