Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Сладководен Риболов
naRiba.com

Форум

КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ !!!
Модератор: bobopeli
КОЛЕГИ ПОМАГАЙТЕ !!!
Значи аз сам малко новобранец ...абе бая сам си новобранец!
Та за какво става вапрос:
ходихме с мои приятели на почивка на Предела и там на едно водоемче "ЗАРИБЕНО" аз сам си от Стара Загора по принцип и цял живот сам си ловил на плувка Каракудки решихме да половим Пъстърва отидохме в един рибарски магазин в Банскко и казахме че искаме да ловим Пъстърва и магазинера ни даде 3 блесни и 6 виблерчета 100 м влакно 0.22 отиваме на гьола слагаме блесните метаме метаме и пак метаме и ...... останахме гладни вечерта кажете как се монтира таз блесна че много несполука ни споходи , а рибката си плува ли плува пак си бяха и големи 0.5 - 1 кило се виждаха до нея хварляме и нищо
Помагайте моля!
Та за какво става вапрос:
ходихме с мои приятели на почивка на Предела и там на едно водоемче "ЗАРИБЕНО" аз сам си от Стара Загора по принцип и цял живот сам си ловил на плувка Каракудки решихме да половим Пъстърва отидохме в един рибарски магазин в Банскко и казахме че искаме да ловим Пъстърва и магазинера ни даде 3 блесни и 6 виблерчета 100 м влакно 0.22 отиваме на гьола слагаме блесните метаме метаме и пак метаме и ...... останахме гладни вечерта кажете как се монтира таз блесна че много несполука ни споходи , а рибката си плува ли плува пак си бяха и големи 0.5 - 1 кило се виждаха до нея хварляме и нищо

Помагайте моля!
:)
Ако може и снимков материал ще сам много благодарен!
- Local
- учете се от него
Ами колега вероятно продавача ви е дал блесни на Mepps , въпроса е ....
ето ти един модел блесна , съвсем неумишлено го избирам

ето ти един вирбел

така горния край на блесната се закача за карабинката на вирбела.
А от горния край на вирбела имаш нещо като ухо... там се вързва с възел ... аз най-често използвам този.

А относно това че не сте хванали , може би на са били подходящите блесни , може рибата същия ден да не се е хранила и така .
Не се отчайвай ще хванеш. А в книжката на "Мepps" пише : хваща този , който има много блесни
ето ти един модел блесна , съвсем неумишлено го избирам

ето ти един вирбел

така горния край на блесната се закача за карабинката на вирбела.
А от горния край на вирбела имаш нещо като ухо... там се вързва с възел ... аз най-често използвам този.

А относно това че не сте хванали , може би на са били подходящите блесни , може рибата същия ден да не се е хранила и така .
Не се отчайвай ще хванеш. А в книжката на "Мepps" пише : хваща този , който има много блесни

Клавиатура риба не лови!!!
Благодаря !
Много мерси успокоихте ме а аз си помислих че нещо баркам при риболова на блесна тай като сега започвам да го практикувам та за това се допитвам
Мерси пак
Мерси пак