Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Забраниха Ясна поляна
Модератор: sapuna
- YordanDanev
- сериозен играч
Забраниха Ясна поляна
От днес настъпи пълна забрана за риболов на яз. Ясна поляна. Една от причините е че от питеен язовир бе превърнат във сметище. Също и яз. Камчия влиза във това число.

Re: Забраниха Ясна поляна
Много жалко,за Ясна поляна.Щях да ходя с Пецата и внучките. 

Последно промяна от СЪНДИ на Сря Авг 12, 2009 2:53 pm, променено общо 1 път.
Тоз дето го е забранил-той ще го разреши 

Да не си правиш майтап колега ?YordanDanev написа:От днес настъпи пълна забрана за риболов на яз. Ясна поляна. Една от причините е че от питеен язовир бе превърнат във сметище. Също и яз. Камчия влиза във това число.
аи стига бе! това сигурно ли е? че има много боклуци-има! ама чак пък да го забранят.....? кои го е решил това?
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Тази новина меко казано ме изненадва сериозно... КОлега, би ли дал линк към някаква статия или документ, който забранява риболова там?
И аз замислях нещо в тази посока...

И аз замислях нещо в тази посока...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
то се очакваше
Споко! забраната ще трае докато изловят малките шаранчета! Мислите ли, че на охраната или на някои друг му пука особено за боклука?! боклук имаше много, за съжаление..... 

Поради тази причина демек БОКЛУЦИТЕ от няколко години е забранен и яз.Студена ,та каквото сами си направим няма кой друг да го стори

ами така е. ама странното е, че примерно Малко шарково уж го изпускаха за да ремонтират стената...и изведнъж шараните изчезнаха!
а стената не знам дали въобще са я пипали? тука може това да е предлога?! странно- миналата година нямаше ли боклуци или е съвпадение с зарибяването с малки шаранчета? Отговорите явно ще станат ясни догодина-когато няма да има и помен от тях! преди 2 седмици гледах как охраната пускат мрежи във вододайната зона, а сега вече няма да ги е срам и ще си ходят навсякъде! щото няма да има кой да ги гледа! 

Данчо, сигурен ли си ?
Да не би забраната да е заради ПАРТИТО, което правиш до 04,30ч ???
Да не би забраната да е заради ПАРТИТО, което правиш до 04,30ч ???
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
вчера се върнах от излет от Ясна поляна,към 14 ч след обяд при мен дойдоха 3-ма човека с лодка и ми обясниха че вече язовира става забранена зона ,имало и министерско постановление,казаха ми че от къмпингуващи там е силно замърсен, и започнаха да слагат табели по дърветата на които пише-ВОДОДАЙНА ЗОНА-А,ВЛИЗАНЕТО СТРОГО ЗАБРАНЕНО!!!!!
YOU LL NEVER WALK ALONE
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Е те това е то .... много, много жалко! Е, сами сме си виновни, макар и покрай сухото да гори и суровото
Е, дано поне по този начин се опази и обогати рибната популация във водоема, което леко ме съмнява де...

Е, дано поне по този начин се опази и обогати рибната популация във водоема, което леко ме съмнява де...
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
нищо няма да се опази колега там,сега оня пазач където има магазини за риба,спокойно може да си хвърля мрежите без да му се пречкат риболовци
,той лично ме уведоми за забраната

YOU LL NEVER WALK ALONE