49 заргана за един час !!!

Модератори: emo vasilev, alekst

Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

49 заргана за един час !!!

Мнение от Дели »

Вчева вечерта влязох в нета и проверих прогнозата за вятъра. За първи път от една седмица насам предсказваха тихо време. Толкова ми се беше насъбрало от това бурно море , че веднага си направих програмка за сутринта да посрещна слънцето на Ной с бомбардата.
Тази сутрин станах в 5 часа и в 6 без 15 бях пред магазина до Спортна зала за червеи. Неприятно ме изненада табелката- МОРСКИ ЧЕРВЕЙ НЯМА. Запалих пак колата и на третия магазин пред печатницата най-после намерих. В 6 и двайсет бях на Ной. Реших да опитам първо на камъните до корабчето , където дни наред Калканчо вади платерини-убийци. Камъните бяха влажни от росата и едва не провалих риболова при едно подхлъзване.
Както и да е успях да се приготвя и да заметна точно когато слънцето се показа под хоризонта. Въобще не се учудих когато още при първото замятане удари средно голям зарган. Учудих се обаче когато и на второто и на третото пак извадих. Наистина това място било много дашно. Спомних си за Ахтопол където правихме по сто риби до обяд и започнах да броя рибите. До 7 и половина стигнах до 49, като почти на всяко замятане , при втора трета врътка върха на мача се огъваше.
Викам си до 8.30 трябва да направя сто и да отивам на работа обаче уви. На поредното замятане , още докато убирах корема на влакното, то изведнъж се опъна със свистене и пръчката ми се изви и изпръщя от зор. Добре че заради болната ръка свикнах да държа пръчката здраво и с двете ръце. За съжаление обаче след този мощен удар влакното ми пак се отпусна и си помислих че се е скъсало. Започнах да обирам с мисълта че няма да успея да си изпълня плана за стоте заргани и какво да видя. Нещо пори водата и прави вълни като от скутер право срещу мене. Зяпнах от изненада и забравих че съм стъпил на влажни камъни. Подхлъзнах се и полетях към водата точно когато ТОВА си подаде муцуната от водата на два метра пред мене готово да ме погълне барабар с пръчката. Ако не ми беше звъннал будилника точно в този момент , надали щях да се спася и да ви пиша сега.
pepeione
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepeione »

Страхотен сън! Явно много ти се ходи за рибка! :D
Наслука!!!
Veronika

Мнение от Veronika »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Тъй йе ..."гладна кокошка просо сънува!" :lol: ...Е Майсторе ще трябва да преглътнеш, че няма риба...почакай още една седмица! :lol:

Я го виж наш Дурумчо...от днес е в отпуска....кой знае къде от ранни зори върти макаричката... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от batmilen на Пет Сеп 15, 2006 9:38 am, променено общо 1 път.
Дели
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Дели »

Пропустнах да благодаря на тези които ме вдъхновиха и нежно да им подръпна ухото дето все забравят да допишат последното изречение за будилника.
Иначе времето днес е страхотно и нямам търпение да пусна лодката след обяд.
pepeione
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pepeione »

Ами наслука, Колега! Дано съня стане истина!
Наслука!!!
executor
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от executor »

Добре че го дочетох до края...Току виж съм избягал от работа :D
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Maлеййй Дидо,май бая факсове получаваш насън :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
добрите момчета отиват в рая ,а аз сигурно за РИБА
Аватар
даката
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от даката »

:smt023 на потъваща или на плаваща си сънувал :lol: :lol: :lol: :lol:
Последно промяна от даката на Пет Сеп 15, 2006 10:19 am, променено общо 1 път.
риба къща няма-риба време няма
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: 49 заргана за един час !!!

Мнение от kalkan4o »

Дели написа: където дни наред Калканчо вади платерини-убийци.
Дели стига ве това което вадим там не е платерини а нормални иларий :lol: .

Дели ти като не вярваш че нямам почти празен ход без риба отиди и провери недей сънувай.
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Калканчо кога ти е рожденния ден...да ти земем едно цифрово фотоапаратче...че да пускаш снимки...щото малко става като " лъжливото овчарче".... нещо варненци не ти верват....хахахаха... :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Бате моя е на 17-ти,вдругиден,ако може и за мен,че с тия сканирания вече ми писна :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Чак сега ми светна....що няма риба във Варна...ами рибата пирува с КОКА... :lol:

И що някой имат халюцинации с 49 броя заргани....ами яли са ДРУСАНА РИБА...хахахаха... :lol:

Отиваш за риба във Варна....и се прибираш с ЧУВАЛ кокаин... :lol:

Ей харата с ЛОДКИТЕ....къде ходихте на риболов....последните дни... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ДУРУМЧО затова ли си взе отпуската на пожар....да ходи да търси другите чували с парите по плажа... :lol:
Аватар
камен
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от камен »

Бате що си промени мнението,да не размисли,вместо консултация,кутийка с панделка :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Офертата е за малкио Калканчо...за друг не важи,ти кво се присламчи...и на мен ми обещаха една лула тутун от Инстанбул...ама си останах с пръст в ...... :lol: хахахаха...
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”