Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

рибарници в самоков?
Модератор: sapuna
рибарници в самоков?
Здравейте,
можете ли да ми кажете къде се намират рибарниците в Самоков за пъстърва.Разбрах че са платени и всичко което хванеш трябва да се вземе и плати.информацията в форума е разнопосочна и не мога да се ориентирам, а някъде пишеше и че тези рибарници вече не съществуват- Вярно ли е ?
благодаря предварително.
можете ли да ми кажете къде се намират рибарниците в Самоков за пъстърва.Разбрах че са платени и всичко което хванеш трябва да се вземе и плати.информацията в форума е разнопосочна и не мога да се ориентирам, а някъде пишеше и че тези рибарници вече не съществуват- Вярно ли е ?
благодаря предварително.
-
- ще става разбирач
Re: рибарници в самоков?
Да вярно е бяха 2 в единия шарани а другия пастърви но ги засипаха
има един по пътя за Боровец , само за пъстърва другия е в Самел 90
и 2-та действят , затвориха само за този дето говорите
- maycal
- ще става разбирач
Dimy написа:има един по пътя за Боровец , само за пъстърва другия е в Самел 90
Неточна информация-този по пътя към Боровец, отляво, е само развъдник от където може да се купи жива пъстърва, когато има пораснала такава. не знам какво е това "Самел 90", но според мен около Самоков вече няма водоеми за платен риболов..., поне няма "нормални", такива.
На този от ляво може да си ловиш риба , те продават и готова продукция , не е само развъдник , лично аз не съм го посещавъл но имам приятели който взимат пъстърва за ядене от там. А и имам едно приятелче дето зимата мъкне групи да ловят на дупка и на 2-те места. Самел 90 е воения завод и имат рибалници , предполагам , че ако попитате ще ви пуснат да си наловите рибата с въдица.
А бихте ли обяснили по-подробно как точно да стигна дотам от Боровец? 

първия ти е от дясно , преди да излезеш от гората посока самоков май се пада на 20-30 м преди втория мост , втория е бе питаш, каде е самел 90 и ще те опътят