Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Морски риболовни излети.
naRiba.com

Форум

22 ПЛАТЕРИНИ ЗА ЧАС- ЕГАТИ ПАУЪРА!!!
Модератори: emo vasilev, alekst
- HEMINGUEI
- ще става разбирач
22 ПЛАТЕРИНИ ЗА ЧАС- ЕГАТИ ПАУЪРА!!!
Това е равносметката за едночасовия ми риболов на бомбарда днес преди работа
22 мерни платерини / около 300 грама/. Колегата с когото бях /Митко Тодоров - популярен спортен журналист,/, улови 14 рибока.Върховно удоволствие което не помня от много дълго време, да кълве добре но ЧАК ПЪК ТОЛКОВА
Понеже има мъртво вълнение и вълна и при замятане правеше корем влакното, докато завъртя няколко оборота с макарата и върха се огъва, ПРИ ТОВА ПЛАТЕРИНИТЕ ГЪЛТАХА КУКАТА КАТО ПОПЧЕТА
Страхотен риболов се получи, не ми се тръгваше но нямаше как- а потвърдена информация показва че навсякъде край Варна е било така
Прогнозирах силен есенен улов на платерини тази есен но началото изненадва и най - големите оптимисти като мен
Ако имате възможност откраднете малко свободно време и бегом към морето! Наслука 

Който може хваща!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... е....ее...най - после да те видя щастлив като хората, Сървайвъре............ , предполагам че сте били на "дългото място с фара"
Цяла Варна пее и танцува със бомбардите там..........
... олеле как завиждат от Юг сигурно...........

... олеле как завиждат от Юг сигурно...........

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Днеска и вчера на корабчето на ной 22 платерини за час се смяташе за слаб улов
.Аз лично фанах 11 поредни риби тоест 11 риби от 11 фърляния.Може би 30 риби фанах за 1 час.А това че лапали като попчета си е верно скъсах 3 куки .Ама не бяха по 300гр а по 200 около 22-28см хубава илария
.

За бракониерите само слънчаци
!

Ма хич даже не ви завиждаме.Със сина ми бяхме на почивка в Царево от 29,08 до 5.09.Ката вечер на плажа на дъно излизаха платерини и кефали над 2 кг.Поне по 3-4 бр.За дребната платерина не коментирам.Абе който хвърли той хвана.И на фона на това,че хал хабер си нямам от морски риболов!durumov написа:... е....ее...най - после да те видя щастлив като хората, Сървайвъре............ , предполагам че сте били на "дългото място с фара"![]()
... олеле как завиждат от Юг сигурно...........![]()
![]()