Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Тур Малък Искър 2009
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- фен клуб-скобар
Тур Малък Искър 2009
Здравейте. Както миналата така и тази година си спретвам едни риболови по М.И.( а па що не взема и по-често).
В Понеделник с моя верен приятел-старото колело тръгнахме рано към 5.45, че пътя беше дълъг. Мястото, на което пристигнах беше с няколко вира по-надолу от предишния път(хем тръгнах по-късно, хеп по-рано пристигнах
). Докато не стигнах мястото не съм правил снимки, ама като се замислих после "Абе такова събитие няма как да не се отбележи 

Докато отивах, заради вятър, студ и влага ме сецна яко глезена та ми беше мъка и ходенето и въртенето после
А водата иначе беше мътна и синкава. Преместих се на един симпатичен вир с табелка "Частна собственост МОЛЯ НЕ ВЛИЗАЙТЕ"
Та отивам си и слагам блесна 2 номер някаква си там и на първото хвърляне -почукване после рибка, която беше нагълтала здраво

По нагоре имах откачане на риба, нормален рамер, на Мепс/Аглиа/бяла/2 номер. Мятах по целия вир с разни примамки и сложих тоз моя воблер, който ще видите малко по-късно
, та слагам го аз и пред мен да го пробвам на игра, за да свикне с водата и се появи едно кленче нормален размер и го нападна, ама не го захапа. По-късно закачих едно кленче 5 см през окото
сигурно ще оцелее горкото. А воблера е направо убиец ви казавам, страшна боя и играта и всичко

После стигнах до "моя" вир и много се надявах да изненадам нещо там, ама мал шанс, отлично местенце е.

Продължавам нагоре и гледам пътечка. Тук се сещам за съветите по книгите- "НЕ избягвайте пътечките- те са ваш приятел
". Зае..ах колелото някъде там до пътя- то а едва се придвижвах, нема го бутам и него я
На брега е забутано с всякакви дървета,храсти и глупости-има място само като за мен. На нивото на ръцете ми има паднали клони. Направих една проводка с вдигнати ръце и се замислих как ще извадя риба, ако хвана де
Сядам долу и .....хвърлям....в бързата вода.....2-3 пъти завъртях.....и като ми се откриии..ЛУП захапа нещо здраво, аз с пъчката наклонена настрани, следователно не го изкарвам от течението, ами си гo боря там..кеф..показах го, зарадвах се и си го гепих

на голди- 2.8 см ли се падаше, такова зелено

ето ситуацията

По-нагоре оглеждам за приветливи местенца. Намирам едно.

На една моска 2-ри номер- бяла с черно, на първото хвърляне имах почукване от типа- "Кво е това в ръката ти, я го дай насам"
Тук е работа за моя "убиец"- на първото хвърляне.. ХРАСС..еля еля КЕФале.

тук се правих, че го пускам- веднага като го снимах стиснах ръката и айдее нема релийз.

Да отморим малко

гледам надолу хубави местенца и си викам- '' Аз сега нинджа ли съм или не съм'' и се добрах до там, ама нямах слука.

за любителите на едър рогат добитък

Катерих се по едни въжени мостове, хвърлях и от там-рибата се вижда добре, но пък не може да се върти добре.

Под този мост за последно пробвах и айде, че път ме чака. Много се накефих на тоя излет, отдавна не бях правил такъв.
Сам, сам, ама и сам човек турне прави
Айде лек ви ден.
В Понеделник с моя верен приятел-старото колело тръгнахме рано към 5.45, че пътя беше дълъг. Мястото, на което пристигнах беше с няколко вира по-надолу от предишния път(хем тръгнах по-късно, хеп по-рано пристигнах

Докато отивах, заради вятър, студ и влага ме сецна яко глезена та ми беше мъка и ходенето и въртенето после

А водата иначе беше мътна и синкава. Преместих се на един симпатичен вир с табелка "Частна собственост МОЛЯ НЕ ВЛИЗАЙТЕ"

По нагоре имах откачане на риба, нормален рамер, на Мепс/Аглиа/бяла/2 номер. Мятах по целия вир с разни примамки и сложих тоз моя воблер, който ще видите малко по-късно

После стигнах до "моя" вир и много се надявах да изненадам нещо там, ама мал шанс, отлично местенце е.

Продължавам нагоре и гледам пътечка. Тук се сещам за съветите по книгите- "НЕ избягвайте пътечките- те са ваш приятел

на голди- 2.8 см ли се падаше, такова зелено

ето ситуацията

По-нагоре оглеждам за приветливи местенца. Намирам едно.

На една моска 2-ри номер- бяла с черно, на първото хвърляне имах почукване от типа- "Кво е това в ръката ти, я го дай насам"
Тук е работа за моя "убиец"- на първото хвърляне.. ХРАСС..еля еля КЕФале.

тук се правих, че го пускам- веднага като го снимах стиснах ръката и айдее нема релийз.

Да отморим малко

гледам надолу хубави местенца и си викам- '' Аз сега нинджа ли съм или не съм'' и се добрах до там, ама нямах слука.

за любителите на едър рогат добитък

Катерих се по едни въжени мостове, хвърлях и от там-рибата се вижда добре, но пък не може да се върти добре.

Под този мост за последно пробвах и айде, че път ме чака. Много се накефих на тоя излет, отдавна не бях правил такъв.

Сам, сам, ама и сам човек турне прави

Айде лек ви ден.
Последно промяна от vlado-fidera на Чет Авг 13, 2009 3:22 pm, променено общо 1 път.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- jdbc
- вече хвърля и на тежко
Re: Тур Малък Искър 2009
Супер излет и репортаж!
Благодаря, че го сподели !
... отдавна и се каня на таз рекичка, ама да видим кога ...
Благодаря, че го сподели !

... отдавна и се каня на таз рекичка, ама да видим кога ...
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
vlado-spininga
Веднага да си смениш ника ей 

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
добре ,само чакат някои да даде инфо,и веднага се канят да отидат,НЕ ДАВАИТЕ ИНФО,аре бегаи
-
- вече хвърля и на тежко
AL KAPONE написа:vlado-spiningaВеднага да си смениш ника ей

А за излета - едно голямо браво

Браво 

- sandista
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Поредния хубав репортаж. Браво пич !
Иначе не се стряскай от мътната вода , кефала това ич не го спира ..

Иначе не се стряскай от мътната вода , кефала това ич не го спира ..

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Браво адашче,
супер излет си си спретнал, а и рибиците си ги бива(не съм фащал такъв клен от 2-3 години
)
Другия път идвам с тебе да въртя педалите
супер излет си си спретнал, а и рибиците си ги бива(не съм фащал такъв клен от 2-3 години

Другия път идвам с тебе да въртя педалите

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- Николай Неделков
- учете се от него
sestrata написа:Отличен!

Maй имаме кандидат за "Стари видри"

http://www.krakra-fishing.com" onclick="window.open(this.href);return false;
- crazybot
- фен клуб-скобар
Чуден излет
Ше ти дам и един съвет недей да ходиш по джапанки че ше земе да те ръфне некоя гад и после да береш ядове 

Е, този риболов го обичам най-много...спининг на река. Браво на малкия майстор 

Желанията съм ги измислил, кога ли ще хвана златната рибка.....
-
- фен клуб-скобар
Пфф..не ми се носят и ботуши иначе би било добре, даже много.
Кво да ви кажа- Аз НЕ съм спинингист
Кво да ви кажа- Аз НЕ съм спинингист

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- ще става разбирач
жесток си
пожелавам ти джип да си купиш ,че да достигаш на далеч и да не те болят краката

Браво Колега !