Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

С кльонк на яз. Ал. Стамболийски
Модератор: sapuna
- tsokala
- новобранец
- Обратна връзка:
С кльонк на яз. Ал. Стамболийски
Здравейте колеги,
от доста време насам имам желание да посетя този язовир. Риболова на кльонк ми е доста интересен напоследък и след като хванах първия сом, забравих за всякакъв друг вид риболов. Искам да попитам има ли някой от форума, който е ходил на този водоем за сом, да ми препоръчате места или съвет някакъв да ми дадете, тъй като никога не съм бил там. Стръв, на която взема. За Дунав се обедих, че от поповото прасе по-добро няма, за язовирите четох, че каракудата е идеалната стръв - пробвах в Дунав, но без резултат.
А също, може ли да се намери там лодка под наем или някой колега, ако има такава там?
Благодаря ви предварително и на слука на всички колеги
от доста време насам имам желание да посетя този язовир. Риболова на кльонк ми е доста интересен напоследък и след като хванах първия сом, забравих за всякакъв друг вид риболов. Искам да попитам има ли някой от форума, който е ходил на този водоем за сом, да ми препоръчате места или съвет някакъв да ми дадете, тъй като никога не съм бил там. Стръв, на която взема. За Дунав се обедих, че от поповото прасе по-добро няма, за язовирите четох, че каракудата е идеалната стръв - пробвах в Дунав, но без резултат.
А също, може ли да се намери там лодка под наем или някой колега, ако има такава там?
Благодаря ви предварително и на слука на всички колеги

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: С кльонк на яз. Ал. Стамболийски
На язовира имаше гребна база и даваха лодки и водни колела на час имаше и бунгала. Не знам в момента какво е полужението, защото не съм ходил от няколко години. Базата се казва "Младен" и е от страната на село Младен, виж го на карта.
нямам живарник
- tsokala
- новобранец
- Обратна връзка:
Никой от кльонкаджиите не се обажда
Накой ходил ли е изобщо там на кльонк, да сподели имал ли е успех?

Накой ходил ли е изобщо там на кльонк, да сподели имал ли е успех?
- tsokala
- новобранец
- Обратна връзка:
Ей никой не казва, има ли слука на Стамболийски, хайде че в петък стягам багажа и кльонковете и заминавам