Варна Опън'2006 - за Морски риболов от бряг

Информация отностно предстоящите състезания и първенства, както и резултатите от тях.

Модератори: Павел Иванов, Кърцата

Публикувай отговор
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Варна Опън'2006 - за Морски риболов от бряг

Мнение от durumov »

ВАРНА ОПЪН ЩЕ БЪДЕ НА 23 СЕПТЕМВРИ
в КРАНЕВО - 3ТА БУНА - начало 9.00 ч.
- този път Юга ще пътува повечко на Север - но това не го плаши :wink:

Несъгласните оттук нататък да са присъствали (... и SMSи пуснах дори)- на неявилите се счетохме мненията им "ЗА" - да са присъствали с предложения.
С оглед "големия" наплив на оперативката и демонстрацията на крайна Варненска незаинтересуваност ви информирам за следните решения взети на една биричка Бекс (да не си помислите друго)...:
Може да се стори далечко за някои, но аргументите за това, че града още ще бъде пълен и се цепи по шевовете от курортисти е истината!
КРАНЕВО е давателно място по всички направления - и на дъно ...и на сбиро и на к'во ли не! Намира се на 28-29 км. северно от Варна - точно преди Албена - паркираш и хвърляш. Влизате във селището и тръгвате в посока Буните (с питане и в Цариград се стига :wink:)
.......1ва и 2ра буна са затворени с врати и катинари :evil: затова на 3та ще се проведе срещата-състезанието-купона ...!!! :lol: :lol: :lol:
Правилата са ясни - като предния път - по 2 пръчки на човек и да лови каквото си иска. Аз специално съм за бройки риби - като става дума за Заргани и Илария и други са като мен .... ама нека и Жоро Гоцов да си каже тежката дума! редно ли е ?????
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
kalkan4o
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от kalkan4o »

Колко е времетраенето на съзтезанието :lol: :?:
За бракониерите само слънчаци :lol: !
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

48 часа продължителност , печели този , който хване жълтата шапка на Г-н Durumov :D :D :D
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Re: Варна Опън'2006 - за Морски риболов от бряг

Мнение от Павел Иванов »

durumov написа:......Правилата са ясни - като предния път - по 2 пръчки на човек и да лови каквото си иска. Аз специално съм за бройки риби - като става дума за Заргани и Илария и други са като мен .... ама нека и Жоро Гоцов да си каже тежката дума! редно ли е ?????
Ае и аз да се умешам непитан :oops: Ся по брой уловени си има и регламент ( е верно че става дума сал за при риболова на пъстърва ама нейсе ) та преспокойно може да си го направите и по брой а не по килограми . Верно ако искате в случая да е точно по регламент то трябва да ловите с 1 въдица , куки без контри , на всяка уловена риба да се вика съдята да я отметне и след това да се пуска ! Е има и още малко правила ама и основните стигат :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
durumov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от durumov »

Local написа:48 часа продължителност , печели този , който хване жълтата шапка на Г-н Durumov :D :D :D
....майтапи се Локалчо.... ама като стана така, че не може да дойде ...и му весело ... тя жълтата шапка е на Батката - някакво летище пишеше на нея май .... как си ма представяш кат' минзухар , бе дългуч .... такъв :lol: :lol: :lol: а зайш'ли ако дойда в оная Краставица в магазина и ши ти отеснее :wink:

Отностно правилата аз съм за куки без контри ... ама ще се дърпат някои може би.... :idea:
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
Публикувай отговор

Обратно към “Състезания и Първенства”