Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Идея за елек
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Идея за елек
Хи , хи , Магарко , къф е тоя нацицник къде си пущил на първата снимка
А иначе като гледам вторият елек къде е по-скъп от СИММСа барбар с доставката от УС къде го предложих на Веско , без да предлага нищо освен Горе Текс етикет който при елек си е повече от излишен ми се струва че се престараваш

А иначе като гледам вторият елек къде е по-скъп от СИММСа барбар с доставката от УС къде го предложих на Веско , без да предлага нищо освен Горе Текс етикет който при елек си е повече от излишен ми се струва че се престараваш

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Павка,въпросния сутиен на Вега го ползвам вече няколко месеца....убийствен е.Не запотява,съхне бързо,къс е ине се мокри при газене до гърдите.Събира всичко необходимо плюс водата на гърба.Доколкото знам,няма големи номера.
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Та да кажем Аз какво мисля за такъмите....
Елекът трябва да е лек, циповете и капсите да не са от метал за да не раждясват...
Добре е и ако може яката да е удобна, за да не ти сваля кожата от вратът ( почти не се обръща внимание на това, но е важно! при пет часа бродене...). Също е добре да е плътно по тялото, за да не те удрят кутиите с примамки в гърдите при всяко замятане! Желателно е платът да е непромокаем за да не гние, добре е и гърбът ако може да се сваля... Добрия елек струва пари...
Инак има и евтини вариянти, които гният за един сезон, и циповете се развалят бързо...
А при интензивен спининг, примамките се менкат често и като се прецакат циповете...
почваш да ги ръсиш във водата... и не се занимаваш със риболов а издирване на примамки...
п.п Аз ловя с това ....

Елекът трябва да е лек, циповете и капсите да не са от метал за да не раждясват...

Инак има и евтини вариянти, които гният за един сезон, и циповете се развалят бързо...

п.п Аз ловя с това ....
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- stancom
- ще става разбирач
Капоне, хубаво, но не са ли малко джобовете 

- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Дам ако мислиш, че ти трябват повече от 30 воблера и примерно 30-40 блесни на обхождане... вероятно са малко...stancom написа:Капоне, хубаво, но не са ли малко джобовете

Инак модели бол.... всеки да избира! Аз търся големи и бързи джобове... по бързо се работи при подмяната...

Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
-
- сериозен играч
Отзиви за този???
http://cgi.ebay.com/NEW-2009-SIMMS-FREE ... 0.m14#shId
http://cgi.ebay.com/NEW-2009-SIMMS-FREE ... 0.m14#shId
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Някъкъв опростен модел гледам е тоз Симмс , липсват му така характерните за техните елеци джиджавки много удобни да си закачаш разни работи по тях и да ги позваш по време на риболов ама във всички случаи ще е по-добре от предложеното по-горе Шимано
Само къде щи е дискомфортно в жегата с него ама може да си зиморничев , знам ли 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов