Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Дунав-всичко за и по реката
Модератор: sapuna
-
- разбира нещата
Re: Дунав-всичко за и по реката
Същата работа и тук при нас в Белене. Викате къща няма ама май изобщо и рибка си няма. Това ви обяснавям, че просто тук в тоя район е трагично.gogo_85_ написа:Вече повече от 20 дни около Силистра,никой нищо не вади,рядко се чува че някой извадил по едно шаранче.

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- разбира нещата
Сега ходих и захраних едно място с една кофа царевица и утре сутринта бягам на реката. Дано този път вече имам късмет че ще си изхвърля всичко
През деня ще бъда на качамак, а вечерта ще остана за сом. Ще го търся на попово прасе, големи зелени червеи и пиявица. Но ако не кълве няма да оставам цяла нощ. 

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Сега се връщам от реката, от вчера следобяд до днеска на обят след захранване с кофа царевица резултата - 1 амур 10,5кг., 1 шаран 4кг, и три мрени 3,2,1кг. и няколко дребосъка дето не се броят. 

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
това къде се случва,градски? комари...имаше ли?lubotrifonov написа:Сега се връщам от реката, от вчера следобяд до днеска на обят след захранване с кофа царевица резултата - 1 амур 10,5кг., 1 шаран 4кг, и три мрени 3,2,1кг. и няколко дребосъка дето не се броят.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
За всичко друго ме питай ама не и за местататова къде се случва,градски? комари...имаше ли?

Комарите понамаляха и сега се ядва, преди седмици не можеше да се диша от комари

-
- разбира нещата
Амура и шарана на плитко или на дълбоко ги хвана ? И на царевица ли удариха или на самия качамак ?lubotrifonov написа:Сега се връщам от реката, от вчера следобяд до днеска на обят след захранване с кофа царевица резултата - 1 амур 10,5кг., 1 шаран 4кг, и три мрени 3,2,1кг. и няколко дребосъка дето не се броят.

-
- разбира нещата
Мони не питай
За цял ден едно щурле(бебе) на рибка и 1 платичка на качамака. А вечерта извадих едно сомче(към кило-плува си) и после имах зверски удар пак на сом, но не можа да се закачи. Това е
По-нагоре от мене извадиха някой амур, а аз тези дни пак ще ги мъча и ще захраня яко 

-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Първо пробвах на спирали с качамак, но от дребосък не можеше да се дореди нищо въдиците дрънчаха като дискотека и обърнах на косъм с три зърна с повдигач и резултатаго знаешАмура и шарана на плитко или на дълбоко ги хвана ? И на царевица ли удариха или на самия качамак ?

Иначе на дълбоко се ловят.
ето и монтажа

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Йо, Видин, к'во става по реката, че снощи се прибрах от морето и вече точа кукичките.
Няк'ви шарани и амури?

Няк'ви шарани и амури?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ха добре си се завърнал Кире
ами има известно раздвижване на рибите.От Оряхово надолу до към Никопол имам прясна и достоверна информация.Излизат си порядъчни рибета амур,шаран тук таме някое соме(като казвам соме имам в предвид от кило нагоре) и по някоя бяла риба.Общо взето си трябва обикаляне да се разбере какво има и какво няма
Поздрави и наслука!!!

Кльонка във ръката и напред във водата!!!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ха добре заварил, Ивчо!ivcho79 написа:Ха добре си се завърнал Киреами има известно раздвижване на рибите.От Оряхово надолу до към Никопол имам прясна и достоверна информация.Излизат си порядъчни рибета амур,шаран тук таме някое соме(като казвам соме имам в предвид от кило нагоре) и по някоя бяла риба.Общо взето си трябва обикаляне да се разбере какво има и какво няма
![]()
![]()
Поздрави и наслука!!!

Днес посъбрах малко инфо, че вярно е имало раздвижване на рибата, че даже и улов, докато ме е нямало.
Хм, явно трябва да ме няма, за да кълве...

От понеделник драсвам за няколко дни някъде по Дунава, пък каквото сабя покаже.
Наслука!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- новобранец
Някой случайно да знае нещо за устието на Осъма край с.Черквица има ли раздвижване на рибата там или има само неспирно раздвижване на бракониери с мрежи и ток .
- ivcho79
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Здравей Стефчо,ами едни мои познати бяха около утието на Черквица преди една седмица за няколко дена.Осъма е бил зверски мътен и е влачел много боклуци,резултата им е бил отчайващ няколко дребни платички на пружина,една мряна около кило и един зверси удар през ноща на попово прасе най вероятно сом.Страшно много комари като врабчета,направо са ги изпояли,това е общо взето аз утре сутринта отивам на Байкал,като се върна ще докладвам какво е положението!!!
Последно промяна от ivcho79 на Вто Авг 18, 2009 10:38 pm, променено общо 1 път.
Кльонка във ръката и напред във водата!!!
-
- разбира нещата
Сега тъкмо направих качамака и утре отпрашвам за отсрещния о-в Белене. Ще търся амура там на качамак и с една кука под качамака на царевица и на домат. Като се върна ще пиша какво съм направил
Пожелайте ми късмет, че имам бая нужда от него
Напоследък много ми липсва
Айде наслука и на тези, който са решили да си пробват късмета утре 

- MIhaYLOV
- научил се да хвърля
Първо излез на дискотека и се отъркай в някоя мадама, пък тогава ходи за рибаShankulov написа:Сега тъкмо направих качамака и утре отпрашвам за отсрещния о-в Белене. Ще търся амура там на качамак и с една кука под качамака на царевица и на домат. Като се върна ще пиша какво съм направилПожелайте ми късмет, че имам бая нужда от него
Напоследък много ми липсва
Айде наслука и на тези, който са решили да си пробват късмета утре