ПОМОГНЕТЕ HUMMINBIRD SmartCast RF25

Всико за лодките сонарите и атрибути към тях.

Модератори: emo vasilev, Кърцата

VAll
научил се да хвърля
научил се да хвърля

ПОМОГНЕТЕ HUMMINBIRD SmartCast RF25

Мнение от VAll »

Здр имам този модел HUMMINBIRD SmartCast RF25 ако някой може да ми помогне с размера на рибите на дисплея излизат размери от 1 до 5 но никъде не е посочено коя цифра на колко голяма риба съответства . Благодаря предварително .
Аватар
POPOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ПОМОГНЕТЕ HUMMINBIRD SmartCast RF25

Мнение от POPOV »

До колкото си спомням този модел както и другите компактни сонари на тази марка нямат особени възможности да се настройват и имат значително по-малко способности за показване спрямо по-големите модели. Иначе си избрал най-добрия от въпросната група компактн сонари на Humminbird.
Аватар
Бисо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Бисо »

POPOV написа:До колкото си спомням този модел както и другите компактни сонари на тази марка нямат особени възможности да се настройват и имат значително по-малко способности за показване спрямо по-големите модели. Иначе си избрал най-добрия от въпросната група компактн сонари на Humminbird.
Въпреки,че нямат опции за по-фини настройки,щом я ама тази скала от 1 до 5,би трябвало да различава големината на рибите.Интересно ми е,щото и аз се сдобих с подобна техника.
Paparaka написа: За мен всеки риболов е състезание. Ако не с тези, с които съм за риба, то със самата риба.
Аватар
POPOV
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от POPOV »

Поне доколкото съм си играл с него не помня да можеше да се наглася нещо друго освен часовника (сверяването му) :(
Публикувай отговор

Обратно към “Лодки и сонари”