Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

руская рибалка 2.0
Модератор: dantho.mihov
-
- новобранец
Re: руская рибалка 2.0
тва ти ли ч хвана ? щото аз толко голчма не съм виждалdimoww написа:http://storage3.album.bg/779/beluga_3a1e6_16614889.bmp

-
- новобранец
Айде ве,тва да не се издавихте,любимия ми форум замря,ако не уважение кам играта,то покажете малко уважение кам хора като bai_spas който зарадва всички онези които не са постигнали големи резултати досега в играта,като публикува профил с много копеики и други екстри,и то съвсем безплатно,покажете малко уважение като истъкнете най-добрите си трофей,покажете вашия най добър улов.
някой може ли да ми каже от каде мога да си наловя малки рибки за стръв
-
- новобранец
-
- вече хвърля и на тежко
Не се притеснявай,ще живне форума.Все пак лято е,кой на почивка,кой за рибаdimoww написа:Айде ве,тва да не се издавихте,любимия ми форум замря,ако не уважение кам играта,то покажете малко уважение кам хора като bai_spas който зарадва всички онези които не са постигнали големи резултати досега в играта,като публикува профил с много копеики и други екстри,и то съвсем безплатно,покажете малко уважение като истъкнете най-добрите си трофей,покажете вашия най добър улов.

Наслука!!

Виж пич,много се радвам,че има толкова сериозен човек като теб,захванал се с не леката задача да направи нещо на български,за което работи цял екип ,и все още не са стигнали до официялния завършек на играта,а тази игра Russkaya.Rybalka както ти бях споменал bai_spas е любимата ми,и много съжелявам ,че съм некомпетентен в създаването и разработването на локаций и тем подобни,но с нетърпение чакам завършека на проекта които започна,дано да е скоро.Успех.
здарвейте ,колеги, и специално Спасе.Някъде назад във форума ти благодарих за съветите и споделеното от теб но сега искам да те попитам наистина ли мислиш , че е правилно да даваш на готово развит профил, не се ли убива точно по този начин интереса към тази игра?Та тя беше най-интересна когато развивахме профилите си,форума беше пълен а сега замира.Един колега искаше да се похвалим с улов и достижения,да може ама ще се похвалят и тези които не са постигна ли нищо сами не са се мъчили да достигнат 30 разряд за да могат да отидат на тази или онази база а просто са ЦЪКнали на готово от даденото им от бай Спас на тях ли да се похваля , че имам моруна над 1700 кг или че на един турнир имам над 5000 кг улов.
Знам че на някои няама да им хареса написаното от мен но и че все пак някои ще ме подкрепи.Благодаря за вниманието!
Знам че на някои няама да им хареса написаното от мен но и че все пак някои ще ме подкрепи.Благодаря за вниманието!
Аз те подкрепям приятелю,и мисля че съм малко по-запознат с играта от теб,играя я още от самото начало,Russian Fishing 1.2,Russian Fishing 1.3,Russian Fishing 1.5.8,Русская рыбалка 1.6 ,и т.н.при всяка една от тях съм почвал от самото начало,както и сега с 2.3 beta 6,бях изиграл 46 турнира ,бях стигнал 67 разряд и мн. други но. парите достигаха едва за кащи по базите на които неможеш да ходиш без да имаш имот,виждал ли си колко струват прътовете и макарките,много трудно събрах купейки за една въдица 1850кг.белугата която показах е хваната именно с тази въдица,но тя не е вечна счупи се и кво да спирам да играя да се възхищавам на хорския улов,аиде кат си много пекан покажи ми Лыбынкыгырский чорт имаш готовия профил на спас,можеш само да си му благодарен на този човек че предлага и алтернативни решения.Всеки трябва да има избор,както има и уражия с които можеш да се затриеш но щом даваш коментар значи си направил своя избор.Наслука на всички.
-
- вече хвърля и на тежко
По темата за и против читерството могат да се водят много дебати,но честно казано нито имам време,нито желание да водя такъв.Решението е просто.Не ти харесва профила,не го ползвай! Не ти харесва темата във форума,не я чети!Решението е ваше,то е нещо лично.Моето лично мнение е,че щом стотици хиляди я играят тая игра (особено в Русуя)и това нещо не им е чуждо,значи и то си има своето място под слънцето.Не забравяйте,че това е само една игра,която даже не се инсталира на компа ви.Така,че всеки може да си направи колкото иска копия ( за делник и за празник) и да прави с тях каквото пожелае.Тъй като времето ми за игри е преминало доста отдавна,лично аз предпочитам да ровя в мозъка на играта отколкото да играя на нея.Коквото правя го правя с единственото желание да помогна,за да се забавлявате приятно.rad73 написа:здарвейте ,колеги, и специално Спасе.Някъде назад във форума ти благодарих за съветите и споделеното от теб но сега искам да те попитам наистина ли мислиш , че е правилно да даваш на готово развит профил, не се ли убива точно по този начин интереса към тази игра?Та тя беше най-интересна когато развивахме профилите си,форума беше пълен а сега замира.Един колега искаше да се похвалим с улов и достижения,да може ама ще се похвалят и тези които не са постигна ли нищо сами не са се мъчили да достигнат 30 разряд за да могат да отидат на тази или онази база а просто са ЦЪКнали на готово от даденото им от бай Спас на тях ли да се похваля , че имам моруна над 1700 кг или че на един турнир имам над 5000 кг улов.
Успехи в играта и най-вече в живота!!

колега ,dimoww,дал съм лично мнение а не съм искал да си мерим...........
аз също играя от доста време/1.6/ и то без никакви спомагателни програми.невярвам да са много хората,у нас, с над 100 разряд,набор къщурки на всички бази /на които без къща не може/,4 рем.к-та, че и въдички в резерв+100 000 000 рубли.
Дано това те убеди,че не съм лаик.а и аз знам колко е гадно да почнеш всичко от начало.не съм искал да се хваля а да кажа ,че може и сами можем да си развием играта.

Дано това те убеди,че не съм лаик.а и аз знам колко е гадно да почнеш всичко от начало.не съм искал да се хваля а да кажа ,че може и сами можем да си развием играта.
колега,rad73,уважавам мнението ти,и много се радвам,че си постигнал всичко сам в играта,но мислиш ли ,че всеки има това време и тази възможност да постигне твоите резултати,един въпрос към теб,колко хора споделят безвъзмезно откритията си с другите,и тези които се справят по трудно трябва ли да ги оставим на заден план,без да им подадем ръка въпреки,че можем.bai_spas,винаги ще го уважавам за труда който полага,и дано по скоро приключи с българската версия на играта,разбира се ако колегата rad73 няма нищо напротив де,аз мисля че ще е по добре дане чакаме наготово ами всеки сам да си направи локаций нали колега ?
Изтеглих си играта и много се зарибих, играя на версия 2.2.1.3 и четох в темата напътствия на Версаче за началото на игра. Пробвах това което беше написал стана но само за момент (на езеро синя клена или нещо такова ловя на тесто като хвърлям захранка от болшая плотва, тесто и анисоево масло), но след 2-3ти път (ден на същата захранка и стръв) спират да кълват големите риби или редките почти ги няма ... продавам поне 10кг риба за 50рубли като те не ми стигат да си покрия разходите счупени макари и въдици и за захранка... ловя на дълбочина 200см пробвах и по на дълбока: същата работа (ловя на плувка) ... станах 8ми разряд а имам еджа 300 рубли ... немога да събера пари за да отида на турнир.. плс кажете къде бъркам и ми дайте насока нещо
(( писах и ЛС на Версаче ама нещо не отговаря