Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Утре на Белопопци
Модератор: Кърцата
Утре на Белопопци
Утре отивам на Белопопци,ако някои колега мисли да ходи нека пише.Ще се радвам да се запознаеме и да пиеме по бира 

Re: Утре на Белопопци
Успех и да пишеш за положителен риболов с големи риби и богат снимков материал

При всички положения ще пиша а и снимките са 100% ! Само дано не вали много
Мерси за пожеланието колега,успех и на тебе утре 

-
- разбира нещата
Колеги сега се върнах от там. След като вчера ми остана доста захранка от Струма реших да не я похабявам.
Времето сутринта ме накара да се зачудя но не издържах взех дъждобрана и газ.
Скъсах им шортите на шарковците но репортаж със снимки по-късно, че жената напира за разходка.
Времето сутринта ме накара да се зачудя но не издържах взех дъждобрана и газ.
Скъсах им шортите на шарковците но репортаж със снимки по-късно, че жената напира за разходка.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
Ще се радвам ако споделиш каква стръв си ползвал.Аз понеже шарковци ще гоня съм се заредил с царевица и едър земен червей.
-
- разбира нещата
Значи кълвеше ми само на царевица от консерва или от бурканчета с ванилия.
На бял не пипна и на торен. Пробвах и на протеинови топчета и на пелети и на царевица на косъм не ще.
На плувка нито едно кълване всичките си риби извадих на фидер с къс повод на куката 10-12 см и една или две царевици на куката. За захранка ползвах рендосън хляб (от Струма де ми остана), фидер на Филстар, кюспе и царевица но не много. На едно зареждане да има 10 зърна. Рибата я търси на различни места. Сутринта ми кълвеше в средата на язовира но повечето риби ги хванах покрай брега на метър дълбочина. Място от половината на язовира към нулата му (по-плитката част)
Успех
На бял не пипна и на торен. Пробвах и на протеинови топчета и на пелети и на царевица на косъм не ще.
На плувка нито едно кълване всичките си риби извадих на фидер с къс повод на куката 10-12 см и една или две царевици на куката. За захранка ползвах рендосън хляб (от Струма де ми остана), фидер на Филстар, кюспе и царевица но не много. На едно зареждане да има 10 зърна. Рибата я търси на различни места. Сутринта ми кълвеше в средата на язовира но повечето риби ги хванах покрай брега на метър дълбочина. Място от половината на язовира към нулата му (по-плитката част)
Успех
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Все повече се убеждавам, че там рибата се пази от стръвта, но смуче захранка
Най-добре се лови със стръв вътре в храната

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
chirusa_bg написа:Все повече се убеждавам, че там рибата се пази от стръвта, но смуче захранка![]()

Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Колеги мисля да пробвам една въдица на плувка с пружина за толстолоб.Някои да е пробвал преди?
Миналата седмица два толстолоба 3 и 5 кг!
http://media.snimka.bg/3919/014094347.jpg
http://media.snimka.bg/3919/014094347.jpg
Приготвил съм захранка с аромат на ягода,мислиш ли че ще свърши работа колега ?
Колегата ги лови със царевично брашно+хляб трохи и накъсани кроасани.Малко по рехава ама не много да прави облак!som4o написа:Приготвил съм захранка с аромат на ягода,мислиш ли че ще свърши работа колега ?
И това ще пробвам.Мерси за инфото колеги и наслука 

Айде Наслука и да им скъшаш шортите.Пък може и да се засечеме там аз често ходяsom4o написа:И това ще пробвам.Мерси за инфото колеги и наслука