Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз.Овчарица
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Яз.Овчарица
Здравейте на всички риболовци!Искам да питам дали някой е ходил близките дни на Овчарица и как е положението там.Аз ходих миналата седмица там но мн слабо,за 3 дена едно сомче и едно шаранче не повече от кило.Ако някой е ходил да пише как е.наслука на всички
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
То и на мен не ми е много близо,но не пропускам седмица.През последните десттина дни положението е повече от трагично.А за ориентация и представа за рибоците там,прегледай галерията - моята и на камен,има и други,но не се сещам в момента.За студеното забрави,мяташ само на топло!В сряда заминавам и ще дам инфо от излета в петък вечерта.
НАСЛУКА и на мен и на Вас!
НАСЛУКА и на мен и на Вас!
-
- новобранец
Значи вече около месец на Овчарица положението е злее,това ми казаха месни който всяка седмица са на язовира.рядко излизал някой друг амур ,трябвало мн захранване и пак не е сигурно че ще има удар.Аз бях там 3 дена и само едно шаранче,срам ме е чак,при положение че изхвърлих близо 1 човал с царевица.Сома също неще на какво ли не го мъчих-жабчета,червей,цаца,пиявици,голямо дърво.тва ще ми е за тая година там.айде мн здраве и наслука